Kuva: Getty Images

Laulajakaunotar ei aio enää ikinä seurustella - erosi juuri One Direction -tähdestä

07.11.2018 14:45 - Katariina Auvinen

Juuri eronnut tähti kertoo, että hänen mielenterveytensä oli syy poistua julkisuudesta.

Juuri One Direction -tähti Liam Paynesta eronnut Cheryl Fernandez-Versini, 35, katosi lähes neljäksi vuodeksi kokonaan julkisuudesta. Nainen on pysytellyt tiiviisti poissa viime vuosina myös sosiaalisesta mediasta, julkaissen vain harvakseltaan kuulumisiaan. Nyt nainen on selventänyt, että hän piti tietoisesti etäisyyttä julkisuuden valokeilaan. 

- Olin todella negatiivisessa paikassa elämässäni ja tarvitsin todellakin tauon julkisuudesta, jotta pystyin säilyttämään järkeni, hän kertoo The Sun-julkaisulle. 

Naisen mukaan musiikki ei enää inspiroinut häntä. Sen lisäksi hänestä tuntui, ettei hänellä ole mitään annettavaa. 

- Ei ole mitään järkeä tehdä sellaista asiaa, josta ei oikeastaan enää pidä tai josta ei enää inspiroidu, Cheryl perusteli. 

Nyt nainen on kuitenkin julkaissut ensimmäisen kappaleen neljään vuoteen. Hän kertoo, että on nyt omassa elämässään paikassa, jossa hän on löytänyt tasapainon ja saanut motivaationsa takaisin. 

Hän paljasti myös Daily Mail -julkaisulle ettei aio enää ikinä seurustella. Hänen mukaansa hän on saanut seurustelusta tarpeekseen ja aikoo keskittyä poikaansa, jota nainen kutsuu elämänsä mieheksi. 

Liam ja Cheryl jakavat molemmat hieman yli vuoden vanhan Bear-poikansa huoltajuuden, mutta poika viettää pääasiallisest aikaa äidin luona. 

Lähde: The Sun

Kilpailut

Uusimmat