Kuva: Senja Rapila

Hanna Pakarinen palasi Instagramiin tauon jälkeen - "Vähän ahdisti tulla takaisin"

02.10.2018 08:15 - Katariina Auvinen

Laulaja Hanna Pakarinen kertoo, että tauko teki hänelle erittäin hyvää.

Laulaja Hanna Pakarinen synnytti keväällä esikoisensa ja on jakanut perheonneaan ja kuulumisiaan sosiaalisessa mediassa. Nyt Pakarisesta ei ole kuitenkaan kuulunut pitkään aikaan mitään ja syykin on selvä. Hän piti nimittäin kuukauden tauon sosiaalisesta mediasta. Hän kertoi asiasta palatessaan Instagramiin ja julkaistessaan ensimmäisen kuvan siellä pitkään aikaan. 

"Mie luulen, että harva edes tajusi, että olen pois. Kuukausi meni ilman sosiaalista mediaa ja olo on kuin lomalla olisi ollut. Suoraan sanottuna tämä lokakuun eka jopa ahdisti, koska piti vähän niinkuin tulla takaisin." 

Pakarinen kertoo, että hänen ainoat tiedonlähteensä ovat olleet muutamat uutismediat ja televisio. 

"Luulen, että en jäänyt mistään tärkeästä paitsi, itse asiassa taisin säästyä aika monelta turhalta tiedolta." 

Yllättäviäkin oivalluksia syntyi kuukauden sosiaalisen mediattoman aikana. 

"Yllätyksekseni huomasin odottavani uusia sähköposteja. Jos halusin tietää mitä kavereille ja sukulaisille kuuluu, miun piti laittaa viesti tai jopa soittaa." 

"Huomasin, että se mitä jäin kaipaamaan olivat erilaiset myynti ja kierrätyssivut sekä kaupunginosasivut. Siellä on varmasti jaettu kuvia myrskyssä kaatuneesta puusta, josta myö nähtiin vain repaleinen kanto. Viimeisen kuukauden aikana, kun aviomies on loihtinut ruokia, niin olen huomannut miettiväni, että tietäisipä some, millaisia herkkuja täällä on tarjolla.

Parasta tauossa oli perheen kanssa vietetty aika, mutta oli karua tajuta, kuinka paljon sitä viettääkin luuri kädessä aikaa, mutta todellakin suosittelen tätä lämpimästi jokaiselle." 

Lue myös: Hanna Pakarinen synnytti esikoisensa: ”Miun elämäni miehet”

Lähde: Instagram 

Kilpailut

Uusimmat