Kuulijoita kiinnostaa edelleen miten Kimmon pimennysverhojen asennus on edistynyt. Miten nykypäivänä somekuvien ottaminen on lähtenyt lapasesta Kimmon ja Minnan mielestä ja onko suomen tulevaisuudessa panssarivaunut suomen suosituin nähtävyys?
Nyt sovelluksen käyttöä estetään poliitikkojen lisäksi myös tavallisilta kansalaisilta.
Aamuvirkut arvuuttelivat Markuksen top 3 ärsyttävimpiä pikku tapaturmia. Minna kertoo suorituspaineista ja lapsuuden muistoista. Mutta mistä Kimmo haluaa somettaa?
Minna on ihan some zen! Toisille kellojen siirtäminen kevät- ja talviaikaan tuottaa tuskaa, toisille ei. Minna ei ole siirtänyt niitä edes talviaikaan. Kimmo kertoo kuuluvansa salaseuraan. Miksi Kimmosta on tullut kärttyinen vanha ukko?
Tasa-arvon puolestapuhujanakin tunnetun Veitolan somepäivitys on kohauttanut sosiaalisessa mediassa.
Markus kertoo mielenkiintoisesta hetkestä uimahallin saunasta. Kimmo, Markus ja Minna maistelevat Kuukan tuunaamia karjalanpiirakoita. Minna kertoo viikonlopulle ruokavinkin ja Kimmo heittää Markukselle idean, mitä Markuksen pitäisi lähteä testaamaan!
Minna ei ole käynyt pitkään aikaan parturissa skandinaavisten hötöhiustensa kanssa ja kertoo parturikammostaan. Kimmo sometti puolisonsa tekemän, matkaan pakatun aamupalan ja kertoo, mikä häntä ärsyttää muiden postauksissa. Markus, Minna ja Kimmo miettivät Suomen kauneinta ja ruminta sanaa, sekä kuullaan Minnan top3 sarjasuosikit, mikä sarja löytyykään ykköspaikalta?
I Wanna Dance With Somebody kertoo Whitney Houstonin elämäntarinan.
Nooralotta Neziri muistuttaa ihmisiä muun muassa siitä, että ei ihmisen arvo muutu, vaikka henkilö saavuttaisikin elämässään jotakin.
Kuuluisan Addamsin-perheen hahmoina nähdään näyttelijät Catherine Zeta Jones, Guzmán, Jenna Ortega ja Isaac Ordonez.
Hakaniemi antaa Instagram-julkaisussaan myös vinkin kaikille niille, jotka kokevat painetta olla jatkuvasti mielenkiintoisia sosiaalisessa mediassa.
Brad Pitt nähtiin Bullet Train -elokuvan ensi-iltatilaisuudessa hame päällään.
Ainakin Erika Vikman, Anna Puu ja Vappu Pimiä ottivat innolla Sini Ariellin kohutun haasteen vastaan.
Drew Barrymoren video inspiroi joitakin ihmisiä menemään ulos sateeseen, kun taas osaa julkaisu ennemmin kummastutti.
Elämäkertaelokuva kulkee nimellä I Wanna Dance With Somebody.
Koulu pyysi lopulta anteeksi haukuttua annosta.