Radio Novan Aamussa eniten huikea suuri hirvivaellus jatkuu! Millainen on Akin elämänmakuinen sormustarina ja mikä on Minnan mielestä nykyajan korjaussarja? Lisäksi luvassa Akin muoticorner. Kuuntele parhaat palat tästä!
Anssi koki järkytyksien järkytyksen ja Niinalla olisi pieni probleema Facebookin kanssa. Mitä ihmettä on hapsuttaminen ja mitkä munajutut Niinalla oikein on mielessä?
Tuhannet ihmiset ovat innostuneet kuvajulkaisusta.
Videota on katsottu kymmeniä tuhansia kertoja.
Morgan-niminen äiti oli jakanut videot Tik Tok -palvelussa.
Nutellan voi korvata myös pähkinättömällä suklaalevitteellä.
Twitterissä on levinnyt asiasta useita eri twiittejä
Missinä tutuksi tullut Rosa-Maria Ryyti avasi sanaisen arkkunsa.
Suosikkilaulaja lähti mukaan somehaasteeseen.
Lääkärit varoittavat trendin terveyttä ja henkeä uhkaavista seurauksista. Juttu sisältää materiaalia, joka ei välttämättä sovellu kaikista herkimmille.
Ähtärin pandojen kiimakeskustelu saa Minnan ja Akin hormonit hyrräämään ja keskustelua käydään ihmispandoista aina heidän omiin makuuhuonepuuhiin. Legendaarinen Kummelien Tonnin seteli sketsikin on käynyt toteen ja ihmiset valehtelevat somessa, niin eihän tässä enää tiedä, mikä on totta ja mikä puhetta. Kuuntele ja tiedä!
Viraaliksi menneessä haasteessa väitetään, että luuta pysyy itsekseen pystyssä vain tiettynä päivänä vuodesta.
Anna Abreu haluaa näyttää esimerkkiä, että keikoilla voi käyttää samoja vaatteita uudelleen ja uudelleen. Sama trendi toistuu yhä enemmän myös muotivaikuttajien tyyleissä.
Isän päivitykset ovat keränneet ylistystä somessa.
Moni väitti vaikuttajan kammoavan lihavuutta ja edistävän syömishäiriöitä.
Twiittiä on jaettu yli 5000 kertaa.