Elämäkertaelokuva kulkee nimellä I Wanna Dance With Somebody.
Koulu pyysi lopulta anteeksi haukuttua annosta.
SUP-lautailu ja Eskon ”pienet” jouluostokset saavat Suvin melkein putoamaan tuolilta. Suvi pohtii mikä tekee bileistä bileet ja miten voi hienovaraista kiertoilmaisua niistä voi käyttää? Samalla keskustellaan myös lapsista somessa ja heidän meikkaamisesta, jolloin kysymyksistä suurimaksi nousee ”milloin se on ok”?
Radio Novan Aamussa Minna on teknisenä tukena ja Akilla lupaa hoitaa tiimin joulupöytään. Minna on jäänyt pällistelemään pettymystä ja Akistoteles on myös studiossa! Kuuntele Jälki-Istunto tästä!
Tänään Novan Iltapäivässä fiilistellään joulukuusia.
Noin viikko sitten Böckerman voitti bikini fitnessin maailmanmestaruuden.
Ile Uusivuori ja Suvi Hartlin tarjoilee taas parastaan.
Novan Iltapäivässä Suvilla ja Akilla on edelleen tavarat hukassa.
Novan Iltapäivässä Roopea vaivaa someahdistus ja Suvilla erikoinen harrastus asuntojen parissa.
Radio Novan iltapäivässä puidaan hienoja asiakaspalvelutilanteita.
Radio Novan Kesäaamussa somekirjoittelu aiheuttaa harmaita hiuksia. Esko pelkää edelleen lentämistä ja Suvi aikoo väijyä lastaan uimarantojen puskissa. Kesäaamun vieraana ihana Noora Hautakangas. Kuuntele Radio Novan Kesäaamu tästä!
Radio Novan Aamussa eniten huikea suuri hirvivaellus jatkuu! Millainen on Akin elämänmakuinen sormustarina ja mikä on Minnan mielestä nykyajan korjaussarja? Lisäksi luvassa Akin muoticorner. Kuuntele parhaat palat tästä!
Anssi koki järkytyksien järkytyksen ja Niinalla olisi pieni probleema Facebookin kanssa. Mitä ihmettä on hapsuttaminen ja mitkä munajutut Niinalla oikein on mielessä?
Tuhannet ihmiset ovat innostuneet kuvajulkaisusta.
Videota on katsottu kymmeniä tuhansia kertoja.
Morgan-niminen äiti oli jakanut videot Tik Tok -palvelussa.