Kuva: AOP

Näyttelijä Suzanne Somers on kuollut 76-vuotiaana

16.10.2023 08:18 - Jenni Tuusjärvi

Näyttelijä Suzanne Somers on kuollut 76-vuotiaana.

Muun muassa Kolmen kimppa -komediasarjasta tunnettu näyttelijä Suzanne Somers on kuollut 76-vuotiaana rintasyövän uuvuttamana. Hän menehtyi kotonaan 15. lokakuuta. 

- Hän eli agressiivisen rintasyövän kanssa yli 23 vuoden ajan, näyttelijän tiedottaja kertoo tiedotteessaan. 

Heinäkuussa Somers kertoi julkisesti terveydentilastaan. 

"Minulta on kyselty voinnistani siitä lähtien, kun olen pitänyt lomaa töistäni. Kuten tiedätte, sairastuin yli kaksi vuosikymmentä sitten rintasyöpään. Se uusiutuu ajoittain ja jatkan kamppailuani sitä vastaan. Olen käyttänyt sen hoitamiseen vaihtoehtoisia sekä tavanomaisia hoitoja. Tämä ei ole minulle uutta", Somers kirjoitti Instagram-tilillään.

Heinäkuussa näyttelijäntyön lisäksi kauneus- ja hyvinvointituotteita myyvän yrityksen omistava Somers kertoi olevansa valmis kamppailemaan jälleen syöpää vastaan.

"Osaan laittaa taisteluvarusteet ylle. Alan on ollut tukenani koko matkan ajan. En osaa edes kuvailla, kuinka paljon hän on tehnyt minulle. Mikäli mahdollista, olemme entistä läheisempiä. Uskomaton perheeni on ollut tukenani ja he ovat auttaneet pitämään yritykseni pyörimässä, jotta mahtavia tuotteita olisi edelleen saatavilla. Kiitos saamastani rakkaudesta ja tuesta", Somers kuvaili heinäkuussa.

Somers oli naimisissa viihdetaiteilija Alan Hamelin, 87, kanssa. Somersin perheeseen kuuluivat myös hänen poikansa Bruce Somers Jr., 57, jonka isä on Somersin entinen puoliso Bruce Somers, sekä Hamelin aimmasta liitosta syntyneet lapset Stephen ja Leslie Hamel.

Lue myös: Elokuvaohjaaja Jamie Christopher on kuollut - työskenteli muun muassa Harry Potter -elokuvissa

Lue myös: Manaaja-elokuvan ohjaaja William Friedkin on kuollut 87-vuotiaana

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat