Kuva: Nelonen / Petri Aho

Lauri Ylönen kieltäytyi monta kertaa Vain elämää -kutsusta - Samu Haberin sanat muuttivat mielen

05.06.2018 11:49 - Iiro Myllymäki

The Rasmus -yhtyeen solisti myöntää jännityksen estäneen aiemmin hänen osallistumisensa.

Uudet Vain elämää -artistit on nyt julkistettu. Yksi ohjelman yhdeksännelle kaudelle osallistuvista artisteista on The Rasmus -bändillä mainetta niittänyt Lauri Ylönen, 39. Ylönen kertoo ohjelman tiedotteessa, että häntä on pyydetty mukaan ohjelmaan ”niin monta kertaa”.

- Olen aina kieltäytynyt. Mua on jännittänyt, ettei musta ole tuollaisiin sosiaalisiin tilanteisiin. Toi on avaavaa ja jotenkin paljas hetki. Nyt olen tavannut tyyppejä... Samu Haber sanoi viimeksi mulle, että ”Lauri, sun on pakko mennä tuonne! Tuo oli paras juttu, mitä mulle on ikinä käynyt”, Ylönen kertoo.

Mies on kuullut rohkaisevia kommentteja ohjelmaan osallistumisesta myös muilta artisteilta. Yksi näistä on Ylösen entinen puoliso Paula Vesala.

- Tietysti Paula diggasi omasta kaudesta aikoinaan, ja olen kuullut pikkuhiljaa kaikilta tyypeiltä, että oli tosi hauskaa. Nyt olen mieleni muuttanut ja nyt odotan leiriä tosi paljon! Ylönen kertoo.

Lauri Ylönen asuu nykyään Los Angelesissa. Tuoreimman albuminsa The Rasmus julkaisi viime vuonna. Yhteensä yhtyeen levyjä on myyty yli neljä miljoonaa kappaletta.

Tulevalla Vain elämää -kaudella nähdään Ylösen lisäksi myös Ellinoora, Tuure Kilpeläinen, Pyhimys, Evelina, Anne Mattila ja Pepe Willberg. 

Lue myös: The Rasmuksen suomenkielinen kappale on ulkomaan keikkojen kohokohta - kaikki laulavat mukana

Kilpailut

Uusimmat