Ukrainan ja Suomen edelliset euroviisuedustajat ovat yhdistäneet voimansa jälleen.
The Rasmuksen urasta kertovassa uutuuskirjassa kerrotaan, mitä vaihtoehtoa yhtyeen solisti pohti hiuksiinsa sulkien sijaan.
Uudessa The Rasmus -kirjassa kerrotaan, että yhtyeen ensimmäinen promootioreissu Saksaan meni täysin pieleen vuonna 2001.
The Rasmus julkaisee uuden albumin 23. syyskuuta. Tänään levyltä saatiin maistiainen Rise-kappaleen muodossa.
Kalush Orchestran johtohahmo Oleh Psiuk kertoo, että yhtye haluaa olla hyödyksi kotimaalleen levittämällä tärkeää sanomaa. Räppäri kehuu myös Suomen edustajaa The Rasmusta.
The Rasmus esiintyy Euroviisujen finaalissa lauantaina 14. toukokuuta.
Jos Suomi mielii päästä finaaliin, Lauri Ylösen laulusuorituksen on oltava priimakunnossa, kirjoittaa Voice.fi:n musiikkitoimittaja Iiro Myllymäki.
Euroviisulavan valtava aurinkomuodostelma ei toimi esityksissä lainkaan kuten pitäisi, ja tällä on vaikutuksensa myös The Rasmuksen esiintymiseen.
Etenkin Lauri Ylönen ja kitaristi Emppu Suhonen ovat vaihtaneet ajatuksia siitä, onko miessolistin sopivaa näyttää paljasta yläkroppaa, kun naisille ei suoda samaa oikeutta.
Emppu Suhonen kertoo ihailevansa pääministeri Marinia.
The Rasmuksen ensimmäiset euroviisuharjoitukset ovat ohi, ja ensimmäinen videomaistiainen on jaettu.
Radio Novan Päivässä puhuttiin hellyyden osoituksista kotona ja julkisilla paikoilla. The Rasmus kävi vieraana ja pyöritettiin onnenpyörää, missä kuulijan oli mahdollisuus voittaa liput bändin jäähalli keikalle. Miksi kylmäallas uimahallissa on kylmempi kuin avanto? Kotisynnytyksen ja äitiyden arvostelu aihe puhututti kuulijoita. Kuuntele kooste tästä!
Rap-artisti Yeboyah nosti esiin, että Jezebel-sanalla on myös rasistinen lataus. Lauri Ylönen kertoo, että hänellä ei ollut tietoa tästä merkityksestä Jezebel-kappaletta kirjoittaessaan.
Pian Torinoon matkaava yhtye on ottanut euroviisuesitykseensä vaikutteita It-elokuvasta. Bändi toivoo pääsevänsä finaalissa kymmenen kärkeen.
Bändi nousee Helsingin jäähallin lavalle syyskuun 30. päivä.
UMK-finaalin esityksessä Lauri Ylösen yltä lähti takki ja paita pois alta aikayksikön.