Jezebel-kappale on noussut YouTubessa trendaavimmaksi videoksi ja monet kuuntelijoista povaavat biisille jopa Euroviisu-voittoa.
Monia rock-klassikkobiisejä tehnyt Desmond Child on ollut kirjoittamassa ja tuottamassa Jezebel-biisiä. Ennakkosuosikin paineet eivät vaivaa Lauri Ylöstä.
Euroviisuihin pyrkivä The Rasmus sai uudeksi kitaristikseen Emilia "Emppu" Suhosen. Palaset loksahtivat heti kohdilleen ensimmäisissä treenikämppäsessioissa.
Chisun nimi innoitti vuoden 2001 videolla nähtyihin alushousuihin, joita nainen itse ei kuitenkaan käyttänyt.
Supersuositun rock-yhtyeen miehistö vietti hiljattain viikon Espanjan vuoristossa, selviää MTV:n Huomenta Suomi -ohjelman haastattelusta.
The Rasmus -yhtyeen solisti myöntää jännityksen estäneen aiemmin hänen osallistumisensa.
Yhtye nähtiin viime kesänä myös RMJ:ssä.
Rakkauslaulu osataan myös rapakon takana.
Wonderman-kappale sai alkusysäyksensä Los Angelesin huoltoasemalta.
Yhdessä kasvaneet The Rasmuksen jäsenet ovat kaikki samassa elämäntilanteessa.
The Rasmus on ollut yhdessä jo 23 vuotta. Yhtyeen jäsenet Lauri ja Aki kertovat, että bändin jäsenten jaksamista on auttanut mm. managerien tuki ja ammattiauttajat.
Särkänniemen lavalla nousi muun muassa The Rasmus.
The Rasmus -bändin laulaja Lauri Ylönen on kotiutunut hyvin Kaliforniaan. Mies on rakentanut itselleen uuden kodin Sipooseen, mutta pitää sitä enemmänkin kesämökkinä.
The Rasmus julkaisi uutta musiikkia viiden vuoden tauon jälkeen. Laulaja Lauri Ylönen ja rumpali Aki Hakala vierailivat Radio Novan julkaisuaamuna. Miksi The Rasmus äänittää musiikkinsa ulkomailla?
The Rasmus haluaa keikkamatkoillaan heittäytyä vieraiden kulttuurien vietäviksi. Meksikossa bändin jäsenet kastettiin paikallisen intiaaniheimon jäseniksi hengellisessä rituaalissa.
Yhtye julkaisi ensimmäisen singlensä viiteen vuoteen.