Haber on yksi Radio Nova Festivaalien esiintyjistä. Hyväntuulinen artisti kertoo kuulumisiaan Voice.fi:n haastattelussa.
Samu Haberin avoin HIFK-fanitus ei ole aina miellyttänyt kaikkia.
Inspiraatio iski muusikkoon ja hän teki syntymäpäivänään myös uuden biisin.
Samu Haberin avoin HIFK-fanitus ei ole aina miellyttänyt kaikkia.
Samu Haberin avoin HIFK-fanitus ei ole aina miellyttänyt kaikkia.
Radio Novan Päivässä käsiteltiin deittailua ja kysymyksiä, jotka on jääneet alkutreffeiltä mieleen. Lapsuuden väärinmuistetut hetket ja tapahtumat toivat nostalgisia fiiliksiä niin studioon kuin kuuntelijoillekin. Kuumassalinjassa etsittiin viimeaikaisia hankintoja, jotka ovat edistäneet hyvinvointia ja terveyttä. Studiossa vieraili myös viihteen moniosaaja ja UMK-juontaja Samu Haber.
Kappaleen ensiesitys tullaan näkemään perjantaina Emma-gaalassa.
Muusikko kommentoi Eerikäisen päivitystä pilke silmäkulmassa.
Samu Haber juontaa Uuden musiikin kilpailun finaalin 25. helmikuuta.
Samu Haber kertoo Latua-podcastissa, että Sunrise Avenue vastusti visusti Fairytale Gone Bad -biisin julkaisua singlenä.
Haber kertoo kärsineensä uniongelmista ja ahdistuneisuudesta. Artisti sanoo juoneensa keikkojen jälkeen aina puoli pulloa viiniä rentoutuakseen.
Radio Novan Päivässä Niinaa sijaistaneen Nanna Bhosen vieraaksi saapui iki-ihana Samu Haber. Debyyttialbuminsa juuri julkaissut Samu kertoo vastikään ymmärtäneensä, mistä elämässä on kyse. Kokenut artisti kertoo avoimesti myös suoristuspaineistaan sekä siitä, miten kappaleet rakentuivat: yksi uuden albumin hiteistä syntyi hetken inspiraatiosta auton ratissa, ja toista varten täytyi pirauttaa yhdelle Suomi-musiikin legendoista! Kuuntele haastattelu tästä!
Haber julkaisee musiikkia nyt suomeksi.
Radio Novan Päivässä ollaan oltu taikauskoisia ja pohdittu voiko aikuisena vielä kouluttautua uuteen ammattiin. Autokoulussa liikkeelle lähteminen tuottaa tuskaa ja tuskaa on myös silloin tällöin muistaa tärkeitä numeroita, esimerkiksi Radio Novan Whatsapp-numero. Koosteessa mukana myös Samu Haberin ystävänpäivä yllätys ja koskettava tarina Radio Novan kuulijalta Patricialta.
Haber yllätetään suosikkiohjelmassa legendaarisen Hectorin toimesta.
Haber esittää elokuvassa Otto-nimistä muusikkoa.