Kuva: Getty Images

Hannibal-näyttelijältä karu tunnustus tyttärestään - "En oikeastaan välitä hänestä"

23.05.2018 19:15 - Katariina Auvinen

Anthony Hopkins ei halua pitää yhteyttä Lontoossa asuvaan tyttäreensä.

Hannibal-elokuvista tuttu, Anthony Hopkins, 80, on paljastanut syyn, miksi hän ei ole nähnyt Abigail-tytärtään 20 vuoteen. Abigail Hopkins, 48, on miehen ainut lapsi, mutta he eivät ole toistensa kanssa missään väleissä keskenään. 

Asia selvisi radiohaastattelussa, kun juontaja kysyi Hopkinsilta hänen isovanhemmuudestaan. 

- En tiedä, olenko isoisä vai en. Minua ei kiinnosta, enkä oikeastaan välitä hänestä. En edes tiedä, missä tyttäreni nykyisin asuu. Niin se vaan on, että perheet hajoavat, kaikista ei todellaakaan tarvitse tykätä, Hopkins kertoi viitaten tyttäreensä. 

Abigail Hopkins on ystäviensä mukaan loukkaantunut isänsä sanoista. (kuva: Getty Images )

Nykyisin muusiikkona uraa tekevä Abigail on ystävien mukaan erittäin loukkaantunut isänsä sydämettömästä kommentista. Ystävien mukaan suhteen puuttuminen isän kanssa on ollut todella iso menetys naiselle. 

- Joka kerran, kun Abigail yrittää unohtaa hänet, hän näkee isänsä jossain elokuvien julisteissa tai haastatteluissa. Hän ei ole kuin muut isät, vaan hän on esillä koko ajan. Hänen on vaikea päästä eteenpäin, vaikka Anthony asuu Los Angelesissa ja Abigail Lontoossa, ystävä kertoo Daily Mail -julkaisulle. 

Abigail on kertonut olevansa katkera isälleen siitä, miten tämä kohteli hänen äitiään Petronella Barkeria. Pari erosi pian tyttären syntymän jälkeen, kun Anthony Hopkins turvautui mielummin pulloon kuin puhui tunteistaan. 

Vielä vuonna 1991 pari poseerasi yhdessä punaisella matolla. (kuva: Getty Images )

Abigail on kertonut julkisuudessa, että hänellä ei ole oikeastaan minkäänlaisia muistoja isästään. Hän näki tätä noin kerran vuodessa, mutta yhteydenpito loppui parikymmentä vuotta sitten kokonaan. 

Nainen on koettanut päästä eroon kuuluisasta sukujuurestaan muuttamalla muun muassa sukunimensa Harrikseksi. 

Lue myös: Nyt se on tutkittu: Siskosi tekee sinusta paremman ihmisen!

Lähde: Daily Mail 

Kilpailut

Uusimmat