Sara Sieppi tuoreessa blogikirjoituksessaan: "Minulta kysytään, missä olen täyttänyt huuleni"

22.05.2018 15:15 - Reija Saarinen

Siepin huulia on kommentoitu sosiaalisessa mediassa säännöllisesti.

Sara Sieppi, 26, kertoo tuoreessa blogikirjoituksessaan siitä, millaisia kommentteja hän on saanut huulistaan. Siepin mukaan niiden kokoa ja ulkonäköä on kommentoitu sosiaalisessa mediassa usein, mutta vasta viime vuoden aikana esiin ovat nousseet kysymykset siitä, missä hän on käynyt huuliaan täyttämässä.

"Nykyisin multa kysellään sen huulipunan sävyn sijasta, missä olen käynyt täyttämässä huuleni. Tähän kysymykseen oon oikeastaan törmännyt ainoastaan tämän vuoden aikana," Sieppi kirjoittaa.

Siepin mukaan huulet ovat kuitenkin täysin luomut.

"Ei, mulle itselleni ei ole laitettu huuliin minkäänlaisia pistoksia, koskaan. Jos meillä on perheen sisarusten kesken ollut riitaa pienempänä, niin yleisin haukkumisaihe on ollut mun huulet, koska ne ovat niin isot. Se ei ole tietysti tuntunut yhtä pahalta, kun kommentit ovat tulleet omilta sisaruksilta ja suutuspäissään heillekin on tullut sanottua kaikenlaista, mutta se on asia, minkä mä vieläkin muistan. Se on asia, mihin aina tartuttiin riidan tullen."

Sieppi kertoo nykyään olevansa todella tyytyväinen näyttäviin huuliinsa ja kehottaa samalla kaikkia miettimään tarkkaan, kannattaako oman kehon muokkaaminen.

"Jos ihmisellä on jokin kiva piirre omassa ulkonäössä, aina mietitään se niin, missä se on laitettu, sillä sitähän ei voi omistaa omasta takaa. Kehu seuraavalla kerralla vaikka niitä toisen ihmisen hiuksia tai kulmakarvoja, äläkä kysy heti, mitkä pidennykset sulla on tai missä ne microbladingit on tehty. Hän kertoo kyllä, jos haluaa ja ylipäätään, jos sellaiset omistaa."

Lue myös: Sara Sieppi blogissa painostaan: "Kieltäydyin laihduttamasta bikinikuvauksiin"

Lue myös: Miss Suomi -kisaaja on kuin ilmetty Sara Sieppi - katso kuvat hämmentävän samannäköisistä naisista

Lähde: Sara Siepin blogi

Kilpailut

Uusimmat