Kuva: Getty Images

Tähtinäyttelijä avautui karusta yksityiselämästään - isä lähti, ystävä kuoli, menetti lapsensa

10.04.2018 15:15 - Katariina Auvinen

Näyttelijä Keanu Reeves on pitänyt yksityiselämänsä verrattain piilossa julkisuudelta.

Näyttelijä Keanu Reeves, 53, on pyrkinyt julkisuudesta huolimatta elämään niin yksityistä ja normaalia elämää kuin hän on pystynyt. Tie tähteyteen ei ole ollut mikään helppo. Reevesin yksityiselämässä on tapahtunut paljon surullisia asioita. 

Reeves syntyi Beirutissa. Hänen äitinsä oli englantilainen, mutta hänen isänsä oli kotoisin Hawaijilta. Hänen isä jätti perheensä ja sotkeentui huumekauppaan, kun Reeves oli vasta pieni poika. Mies on paljastanut, että he muuttivat paljon lapsena ja hänen äidillään oli useita suhteita. 

Rolling Stone -julkaisulle antamansa haastattelun mukaan Reeves asui muun muassa Libanonissa, Australiassa sekä Yhdysvalloissa. Hän asettui asumaan Hollywoodiin 1980-luvun puolivälissä, jolloin hänen uransa näyttelijänä lähti nousuun. 

Reeves tähditti vuonna 1991 My Own Private Idaho -elokuvaa yhdessä River Phoenixin kanssa. Reevesistä ja Phoenixista tuli erittäin hyvät ystävät keskenään. Mies on kertonut, että he molemmat ymmärsivät toisiaan erittäin hyvin.

- Nautin hänen seurastaan ja mielipiteistään. Toimme molemmat toisistamme parhaimmat puolet esiin, Reeves kertoo julkaisulle.

Valitettavasti Phoenix kuoli vuonna 1993 huumeiden yliannostukseen, kun ystävyyttä oli kestänyt vain pari vuotta. Kovat ajat eivät loppuneet siihen. 

Vuonna 1999 Reeves ja hänen tyttöystävänsä Jennifer Syme ilahtuivat kuullessaan, että Syme oli raskaana. Odotus vaihtui suruun, kun pari menetti lapsensa aivan raskauden loppuvaiheessa. Seuraavana vuonna Reevesiä kohtasi suurempi suru, kun Syme menehtyi auto-onnettomuudessa. 

Mies on elänyt pitkään yksin ja hän on keskittynyt lähinnä hyväntekeväisyyteen. Hän on auttanut muun muassa syöpäsairaita rahoittamalla hyväntekeväisyysjärjestöjä. 

Lue myös: Keanu Reevesin kaksoisolento löytyy myös Hollywoodista - katso hämmentävä kuvapari

Lähde: Rolling Stone

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat