Kuva: Getty Images

Räppärin lausahdukset ihmetyttävät - "Lapset tarvitsevat kiusaamista"

09.03.2018 09:15 - Katariina Auvinen

Coolio on sitä mieltä, että lapsille pitäisi opettaa myös kamppailulajeja, jotta he voisivat puolustaa itseään.

Räppäri Coolio, 54, muistetaan erityisesti 1990-luvulla ilmestyneestä Gangsta's Paradise -kappaleesta. Nyt mies on ottanut kantaa lasten ja nuorten kiusaamistapauksiin eräässä radiohaastattelussa. Miehen kommentit olivat kaikkea muuta, kuin kannustavia. 

- Me tuppaamme hieman ylireagoimaan näiden kiusaamistapausten kanssa. Lapset tarvitsevat kiusaamista, hän kertoo Daily Mail -julkaisun mukaan. 

Coolio lisäsi, että kiusaaminen teki hänestä juuri sellaisen kuin hän on. Mies kertoo, että häntä kiusattiin koulussa paljon, koska hän oli kooltaan luokkansa pienimmästä päästä. 

- Kiusaaminen muokkasi minua ja antoi minulle paksumman nahan. Kiusaajat veivät minun lounasrahani tai kenkäni. Yhden kerran vain päätin, että haluan tapella heitä vastaan. Opettelin tappelemaan. Minusta tuli oikea katujen taistelija, hän kertoo ylpeänä. 

Hän kuitenkin toppuutteli hieman sanomisiaan kertomalla, että naapurustoon riittäisi vain yksi kiusaaja kahdenkymmenen sijaan. 

- Jos tiedät, että lastasi voidaan kiusata koulussa, sinun kannattaa opettaa hänelle hieman kamppailulajeja sekä -tekniikoita, räppäri pohti. 

Lue myös: Teiniä kiusattiin koulussa asunsa vuoksi - äidin vastausta ylistetään

Lähde: Daily Mail 

Kilpailut

Uusimmat