Kuva: Getty Images

Kim Kardashian listasi pahimmat vihaajansa - lähetti heille erikoiset paketit

02.02.2018 10:15 - Katariina Auvinen

Pakettia voivat odottaa ainakin Taylor Swift ja Blac Chyna.

Seurapiirikaunotar Kim kardashian, 37, on päättänyt vastata vihaan rakkaudella. Hän nimittäin jakoi sosiaalisessa mediassa kuvan, jossa nainen oli asetellut post-it -lappuja pöydälle. Sinisissä lapuissa luki niiden henkilöiden nimiä, jotka ovat arvostelleet häntä julkisesti rajuinkin sanoin. 

Kardashian päätti lähettää näille inhoajilleen lahjaksi pullon hänen omaa hajuvettään. Mukana lahjan saajissa olivat muun muassa hänen veljensä entinen kumppani, Black Chyna sekä laulaja Taylor Swift. Listalle mahtuivat myös Pink ja Sharon Osbourne

Henkilöt voivat odottaa pakettiaan saapuvaksi ystävänpäivänä. 

Taylor Swift on ollut riidoissa Kardashianin kanssa jo vuodesta 2016. Osasyy riitaan on Kardashianin mies, Kanye West, joka on arvostellut Swiftiä avoimesti julkisuudessa sekä pitänyt hyvin ristiriitaisia mielipiteitä jakaneen taidenäyttelyn. Näyttelyssä oli erehdyttävästi Swiftiä muistuttava alaston vahanukke. 

Blac Chyna taas haastoi Kardashianin oikeuteen viime vuonna. Chyna väitti, että Kardashianin koko perhe yritti sabotoida pariskunnan tosi-tv -ohjelmaa. 

Lue myös: Paris Hiltonista tehtiin Kim Kardashianin kaksoisolento - katso hämmentävät kuvat

Lähde: Daily Mail 

Kilpailut

Uusimmat