Cristal Snow pohtii, että hänet on "kirottu" viettämään ystävänpäivät yksin.
Pinkkiä, punaista ja sydämiä – niistä on ihanat ystävänpäiväkynnet tehty.
Radio Novan Päivässä ollaan oltu taikauskoisia ja pohdittu voiko aikuisena vielä kouluttautua uuteen ammattiin. Autokoulussa liikkeelle lähteminen tuottaa tuskaa ja tuskaa on myös silloin tällöin muistaa tärkeitä numeroita, esimerkiksi Radio Novan Whatsapp-numero. Koosteessa mukana myös Samu Haberin ystävänpäivä yllätys ja koskettava tarina Radio Novan kuulijalta Patricialta.
Julkaistu video on kerännyt hurjan määrän katselukertoja.
Testi paljastaa muun muassa sen, millaiset piirteet korostuvat sinussa ystävänä.
Sunnuntaina ystävää tai omaa rakasta voi hemmotella herkullisella suklaajälkiruualla.
Ystävänpäivä sai Akin ja Minnan pohtimaan kosintaa ja rakkauslukkoja. Eräs kuuntelija saa melkoisen pilapuhelun keskellä työpäivää. Tavutus aiheuttaa Minnalle päänvaivaa ja Aki intoutuu kertomaan sankaritarinoita itsestään.
Radio Novan Aamun Aki ja Minna päättivät ystävänpäivän kunniaksi yllättää erään kuuntelijan. Kuuntele yllätys tästä!
Niinan seurana Iltapäivässä on Mikko Suursalmi. Tänään pohdittiin asioita, jotka tuntuvat helpoilta mutta ovatkin vaikeita, sekä sitä, että laitetaanko lutikat pakastimeen, saunaan vai jääkaappiin. Mutta missä erikoisessa paikassa lähetystä kuunneltiin?
Anssin lomaillessa Niina pohtii mitä tehdä, kun taloyhtiön vesikatkoksen aikana koira oksentaa tai on hiusvärit päässä. Niina kertoo myös lempinimitavoistaan, sekä näin ystävänpäivän korvilla vinkkaa hyvän sokkotreffipaikan.
Nyt on erittäin trendikästä koristella kuusi ystävänpäivän kunniaksi.
Eräs haastateltava vitsaili ystävyyden merkitsevän hänelle sitä, että välillä hänen tekee mieli satuttaa ystäväänsä, muttei tee sitä, koska toinen on niin hyvä tyyppi.
Joe Manganiello ja Sofia Vergara menivät naimisiin vuonna 2015
Artisti julkaisi söpön kuvan juhlapäivän kunniaksi.
Ystävyys on yksi elämän tärkeimmistä suhteista.
Toinen sai laskun ja toinen taas raamatun.