Kuva: Getty Images

Hollywood-tähden raju paljastus - pako kultista, väkivaltainen poikaystävä ja raiskaus

30.01.2018 11:15 - Katariina Auvinen

Rose McGowan kirjoitti paljastuskirjan, jossa hän kertoo rajusta lapsuudestaan.

Siskoni on noita -näyttelijä Rose McGowan, 44, teki järkyttävän paljastuksen viime vuoden puolella, kun hän syytti elokuvatuottaja Harvey Weinsteinia raiskauksesta. Moni muukin nainen toi raiskaussyytöksensä esille juuri Weinsteiniä kohtaan. 

Nyt McGowan on avautunut rankasta lapsuudestaan kirjassa. Hän paljastaa, että hän joutui kultin kasvattamaksi. Naisen mukaan hänet oli kasvatettu moniavioisessa Jumalan lapset -kultissa. Perhe pakeni kultista, kun sen johtaja yritti suostutella ihmisiä harrastamaan seksiä lasten kanssa. 

Sen jälkeen McGowanin äiti jätti naisen tämän ollessa vain 15-vuotias. Näyttelijä kertoo, että hänen äitinsä häipyi yhtenä päivänä, jättäen hänet Rosen 20-vuotiaan poikaystävän, Williamin, huomaan. William oli kuitenkin väkivaltainen naista kohtaan. Hän onnistui omien sanojensa mukaan pakenemaan eräänä päivänä varastettuaan Williamin upouuden auton. 

McGowan on joutunut työstämään lapsuuden traumojaan terapiassa. Hän päätti myös kirjoittaa Brave-kirjan kaunistelematta kasvamistarinaansa. 

Lue myös: Salma Hayek elokuvatuottaja Harvey Weinsteinistä: Ehdotti suuseksiä ja halusi katsoa minua suihkussa

Lähde: Daily Mail 

Kilpailut

Uusimmat