Kustantaja WSOY:n mukaan Arhinmäen kirjoittama kirja on "on tunteikas ja huumorin sävyttämä kuvaus Suomen loputtoman tuntuiselta matkalta kohti jalkapallon arvokisoja."
Miten Muumimamma sai tutun ulkomuotonsa? Entä, miksi muuminäyttelyitä ei voi pitää jatkuvasti?
Lotta Kostet, 21, luki TikTok-videollaan lapsuuden kirjaansa. Kauneus-teemaiset vitsit tuntuvat nyt kammottavilta, mutta Kostet iloitsee, että 15 vuodessa on otettu isoja harppauksia.
Yksi Marimekon suurista hiteistä syntyi vuonna 2015, jopa ihan vahingossa.
Mitä lahjaksi lapselle? Entä jännityksen ystävälle tai ilmastoahdistuksessa kamppailevalle?
Sähköpotkulaudat ovat monen kaupunkilaisen suosiossa. Kaisa Happonen ja Karri Miettinen pohtivat tuoreessa Ilmastotekokirjassa, ovatko skuutit sittenkään niin ekologisia.
Tietokirjailija Vesa Sisättö on kirjoittanut Lukemisen voima -kirjan kaikille, jotka haluavat löytää iloa lukemisesta. Hän kertoo, kuinka kuka tahansa voi aloittaa lukuharrastuksen, vaikka ei aikaisemmin olisi lukenut yhtäkään kirjaa.
Yksi Marimekon suurista hiteistä syntyi vuonna 2015, jopa ihan vahingossa.
Kirpputorilta ostettuja tekstiilejä ei kannata suoriltaan ottaa käyttöön.
Vastuullisuus on nouseva trendi muotiteollisuudessa. Yhä useampi kuluttaja haluaa tietää tuotteen taustat ja sen, onko tuote vastuullisesti valmistettu.
Radio Novan Aamussa Minna lähtee valmistautumatta liikkeelle ja mietitään kasvisruokien nimiä. Aki pureutuu Phil Collinsin ex-vaimoon ja Parta-Markus tuo perjantaiseen tapaan pöytään viikonlopun ruokavinkit, kuuntele parhaat palat tästä!
Niina löysi vanhan päiväkirjansa, joka aiheutti pientä punaa poskiin. Antaisitko puolison tai ystävän lukea päiväkirjaasi? Miten saa tehtyä hienon diy-kierrekynttilän? Entä millaista apua veturinkuljettaja kaipaili?
Koronapäiväkirja-podcast paljastaa suomalaisten ajatuksia elämästämme erikoisajasta.
Huilaja tekee miehensä Jerry Ylkäsen kanssa suosittua Van Elämää -podcastia.
Laulaja ja Salkkarit-tähti jakoivat kuvia harrastuksestaan Instagramissa.
Koronapäiväkirjat-podcastissa kuullaan, miten korona on vaikuttanut muun muassa töiden tekemiseen.