Kuva: MTV

Heidi Sohlberg sai missikollegastaan uuden ystävän ohjelman kuvauksissa: "Onneksi tapasimme"

23.01.2018 09:15 - Henna Koste

Heidi Sohlberg ja Tarja Smura olivat missivuosinaan hyvin erilaisia. Naiset löysivät yhteyden Kaunis elämä -sarjan kuvauksissa.

Entinen Miss Suomi Heidi Sohlberg, 36, on yksi kahdeksasta kaunottaresta, jotka avaavat elämäänsä Kaunis elämä -ohjelmassa. Sohlberg on puhunut paljon rintasyövästään, jonka hän on selättänyt. Hänen jaksoonsa mahtuu paljon tunteikkaita hetkiä, mutta myös naurua. Vuoden 2001 Miss Suomi kertoo miettineensä ohjelmaan osallistumista hetken.

- Ajattelin, että minua harmittaa, jos en lähde. Uskoin, että saan viikolta enemmän kuin menettäisin. Se oli mieletön leirikouluviikko, Sohlberg kertoo.

Hän kertoo, että yhteinen sävel löytyi helposti kaikkien kanssa. Sohlberg ei ollut aiemmin tavannut kaikkia missejä. Yksi uusista tuttavuuksista oli vuoden 1993 Miss Suomi Tarja Smura, 47. 

- Tarjan kanssa meillä löytyi joku yhteys. Emme osaa selittää, mikä se on. Muutamina hetkinä emme pystyneet katsomaan toisiamme tai olisimme alkaneet itkemään. Olemme Tarjan kanssa todella herkkiä. Elämme tunteella, Sohlberg kertoo.

Smura oli aikansa kohumissi. Naisen silloinen suhde elokuvaohjaaja Renny Harlinin kanssa nousi otsikoihin tämän tästä.

- Minusta kirjoitettiin missivuonna, että olen tylsä missi, kun en aiheuta skandaaleja. Jos vertaa meidän missivuosia, onhan ne erilaiset. Vanhemmalla iällä meissä on yhtä hullua huumoria ja pilkettä silmäkulmassa. Olemme tänään lähdössä viinille Tarjan kanssa. Me halusimme heti lähteä parantamaan maailmaa. Onneksi tapasimme, Sohlberg kertoi viime viikolla järjestetyssä Kaunis elämä -sarjan tilaisuudessa. 

Tarja Smura kertoo, että ei koe poistuneensa tietoisesti julkisuudesta. "Mitäs siellä palloilee, jos ei ole mitään tekemistä siellä". (kuva: MTV)

Kaunis elämä -sarja alkaa helmikuussa Maikkarilla. (kuva: MTV)

Lue myös: Heidi Sohlbergin upea ele syöpää sairastavaa naista kohtaan: "Meistä kumpikaan ei unohda sitä ikinä"

Lue myös: Lola Odusoga hämmentyi siitä, millaisena muut häntä pitivät: "Se on vain pieni osa minua"

Lue myös: Riitta Väisänen tyttärensä malliurasta: "Suhtaudun siihen positiivisesti"

Kilpailut

Uusimmat