Radio Novan Aamussa muisteltiin lapsuuden harrastuksia ja jaettiin parhaimmat vinkit nukahtamiseen. Heidi oli sortunut pysäköintivirheeseen ja tehnyt oikaisupyynnön sakosta, mutta perustelut eivät vakuuttaneet edes Akia ja Markusta. Paljon puhuttu suflaus toteutettiin vastoin nuorison mielipiteitä. Kuuntele Jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa ihailtiin tuottaja Markuksen kotona sijaitsevaa taikalaatikkoa, jota Aki haluaisi lainata. Heidi jakoi suosituksen aistikkaasta lajista, mikä ehkä muistutti joogaa. Lajin innoittamana Aki yritti keskustella kehonkielellä ja koko aamun porukka löysi heitä yhdistävän erityistaidon. Kuuntele Jälki-istunto tästä!
Juontaja ja entinen Miss Suomi muistelee podcastissa, kuinka törkeästi hänen ja hänen isänsä välejä kommentoitiin aikoinaan.
Sohlbergin kihlattua nimitetään nyt somessa leikkimielisesti Bonoksi.
Fenix-hahmon takaa paljastui entinen Miss Suomi.
Heidi Sohlberg sai viisi vuotta sitten rintasyöpädiagnoosin, ja nainen on puhunut syöpäkamppailustaan avoimesti julkisuudessa.
Juontaja Heidi Sohlbergin lapset palasivat tänään koulun penkille.
Akin Miss Suomi putki jatkui, kun Novaltakin tuttu Heidi Sohlberg tuli aamuun mukaan. Akilla onkin tarina, miten he kohtasivat ensimmäisen kerran Heidin kanssa. Aki ja Heidi puhuvat astioista ja mitä ongelmia tulee, kun niitä laittaa astianpesukoneeseen. Arnold Schwarzeneggerin syntymäpäivä on tänään 30.7 ja miksi Arnold onkaan Heidin lempinäyttelijä? Se selviää kuuntelemalla!
Heidi Sohlberg julkaisi kuvan maantiepyörän selästä.
Heidi Sohlberg kertoo Huomenta Suomen haastattelussa, että rankat kokemukset ovat muuttaneet häntä ihmisenä.
Heidi Sohlberg julkaisi sosiaalisessa median päivityksen vuosittaisen terveystutkimuksensa jälkeen.
Heidi Sohlberg päivitti tiistaina suosittua Instagram-tiliään lomakuvallaan.
Heidi Sohlberg kertoi jo vuonna 2016 antamassaan haastattelussa, että on puhunut syöpätaistelusta muiden saman kokeneiden kanssa.
Heidi Sohlberg päivitti suosittua Instagram-tiliään luonnollisella kuvallaan.
Heidi Sohlberg julkaisi Instagramissa kuvan uudesta hiustyylistään.
Euroopan-kiertueelle lähtevä Saara Aalto kävi Mikko Suursalmen ja Heidi Sohlbergin vieraana Radio Novan Illassa. Koko lähetys kuunneltavissa tästä!