Kuva: AOP

Nainen katsoi Taru Sormusten Herrasta -leffan 361 kertaa tänä vuonna - kertoo nyt syyn

15.12.2017 20:45 - Iiro Myllymäki

Elokuvan suurkuluttaja käytti elokuvaa nukahtamisen apuna.

Elokuvien ja tv-sarjojen striimauspalvelu Netflix on julkaissut mielenkiintoisia tietoja ihmisten katselutottumuksista vuoden päättymisen kunniaksi. Yksi paljastus oli, että eräs kanadalainen oli katsonut Taru sormusten herrasta – Kuninkaan paluu -elokuvan kaikkiaan huimat 361 kertaa. Nyt eräs 24-vuotias nainen on tullut julkisuuteen ja väittänyt olevansa juurikin tämä kanadalainen.

Kyseessä on Suria-Ann Johns -niminen nainen, jota Vice-sivusto on haastatellut. Hän kertoo, että hän käytti elokuvaa nukahtamisen apuna ollessaan raskaana.

- Olin raskaana, ja ainoa paikka, jossa minun oli mukava nukkua, oli sohvani. En voi nukahtaa jos taustalla ei ole jotain ääntä, Johns kertoo.

Nainen kertoo, että hän katsoi elokuvasta sen pidennettyä versiota. Tämä versio kestää 4 tuntia ja 23 minuuttia. Nainen striimasi elokuvan yhdestä kolmeen kertaa joka ilta sen jälkeen, kun hänen raskausvatsansa alkoi olla isompi. Koska elokuva on niin pitkä, naisen ei tarvinnut klikata ”jatka katselua” -painiketta niin usein kuin lyhyempien elokuvien kohdalla.

- Mielestäni elokuva on hyvin kirjoitettu, ja hahmot ovat hulvattomia, Johns kertoo.

Aiemmin kirjoitimme, että joku oli katsonut Mehiläisen elokuva -lastenelokuvan 357 kertaa tämän vuoden aikana. Voit lukea tästä tapauksesta enemmän tästä jutusta.

Lue myös: Uusi Netflix-sarja kylvää kauhua - ihmiset nukkuvat katsomisen jälkeen valot päällä

Lähde: Vice

Kilpailut

Uusimmat