Kuva: AOP

Hullu salaliittoteoria leviää netissä - Beyoncé on todellisuudessa Solange-siskonsa äiti?

21.10.2017 16:15 - Iiro Myllymäki - Luettu 881 kertaa

Teoriaan uskovat väittävät, että Beyoncé olisi synnyttänyt Solangen 13- tai 14-vuotiaana.

Beyoncé Knowles on yksi tämän hetken suurimmista pop-tähdistä, jonka sisko Solange on myös niittänyt mainetta musiikkimaailmassa. Nyt tosin internetissä leviää teoria, jonka mukaan kaksikko ei olisi siskoksia laisinkaan vaan sen sijaan äiti ja tytär.

Virallisten tietojen mukaan Beyoncé on 36-vuotias ja Solange 31-vuotias. Jo pitkään on kuitenkin kiertänyt huhuja, joiden mukaan Beyoncé olisi valehdellut ikänsä. Nettiteorian mukaan Beyoncé olisi synnyttänyt Solangen teininä 13- tai 14-vuotiaana. Teoriaan uskovat väittävät, että Beyoncén vanhemmat halusivat tyttärestään niin menestyksekkään, että ottivat Solangen itse kasvattaakseen ja väittivät Beyoncéa ja Solangea siskoksiksi.

Salaliittoteoreetikot väittävät, että heillä on todisteita väitteidensä tueksi. Eräs Teksasin terveydenhuollon piirissä työskentelevä väittää löytäneensä Beyoncén syntymätodistuksen, jonka mukaan nainen olisi todellisuudessa syntynyt vuonna 1974. Näin ollen nainen olisi nyt 43-vuotias.

Tämän lisäksi teoreetikot väittävät, että 44-vuotias näyttelijä Gabrielle Union olisi joskus sanonut hänen ja Beyoncén olleen hyviä ystäviä teini-ikäisistä alkaen. Tästä on siis päätelty, että Gabrielle ja Beyoncé olisivat suunnilleen samanikäisiä. Tämän lisäksi entinen Columbia Records -levy-yhtiön työntekijä on väittänyt, että Beyoncén ja Solangen välillä olisi todellisuudessa 14 vuoden ikäero.

Beyoncélla on kolme lasta aviomiehensä Jay Z:n kanssa. Villin nettiteorian mukaan lapsia olisikin siis neljä, ja tämän teorian mukaan Beyoncé olisi jo isoäiti. Solange Knowlesilla on nimittäin itsellään 13-vuotias poika.

Lue myös: Uskomaton yhdennäköisyys! Beyoncé on lapsuuskuvassa kuin tyttärensä kaksoisolento

Lähde: Metro.co.uk

Arvostele artikkeli

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat