Kuva: Senja Rapila

Vastarakastunut Uniikki paljastaa - haaveilee jo omasta pienokaisesta

12.10.2017 07:45 - Katariina Auvinen

Uniikki, 36, kertoi, että kieltämättä hänen biologinen kellonsa tikittää.

Räppäri Uniikki eli Dan Tolppanen, 36, paljasti radiokanava Kissille antamassa haastattelussa haaveilevansa perheestä. Vastarakastunut räppäri julkisti pari viikkoa sitten seurustelevansa vaalean kaunottaren kanssa. Mies julkaisi omalla Instagram-tilillään romanttisen kuvan hänestä ja tyttöystävästään. Uniikki ei ole kuitenkaan suostunut paljastamaan rakkaansa nimeä julkisuudessa. 

Räppäri julkaisi uutta musiikkia, jossa mainitaan muun muassa vauvoista ja niiden tekemisestä. Mies myöntää, että hänen biologinen kellonsa tikittää.

- Tässä tietyllä tapaa alkaa hiljalleen olla kiire. Huomaan, että katson frendien lapsia ja vauvoja miettien, että olisi kivaa, jos itselläkin olisi sellainen, hän kertoo. 

Uniikki sanoo olevansa itse niin lapsenmielinen, että olisi mahtavaa, jos pääsisi potkimaan palloa oman lapsen kanssa jossain vaiheessa. 

-Kesäjuhlissa monilla frendeillä on perhe paikalla. Sitä on hienoa katsoa. Olen itsekin niin lapsenmielinen, että olisihan se upeeta, jos pääsisi oman skidin kanssa pelaamaan vaikkapa futista, Uniikki haaveilee. 

Kuuntele Uniikin uusi biisi Ei Kerrota alta. 

Lue myös: Uniikki someajan varjopuolista: "Jengi syynää todella tarkkaan ihmisten suhteita"

Voice.fi ja Kiss kuuluvat molemmat osana Bauer Mediaan. 

Kilpailut

Uusimmat