Kuva: Senja Rapila

IS: Cheekin elokuvan käsikirjoitus vuodettiin - tuotantoyhtiö ymmällään

19.09.2017 07:22 - Katariina Auvinen

Veljeni vartija -elokuvan käsikirjoitus lähetettiin Ilta-Sanomien toimitukseen.

Cheekin elämästä kertovan elokuvan käsikirjoitus, Veljeni vartija, on joutunut vääriin käsiin. Käsikirjoitus lähetettiin Ilta-Sanomien toimitukseen viestin kanssa. Viestissä luki, että käsikirjoitus on kopio elokuvassa esiintyvän Tommi Riihimäen käsikirjoituksesta. 

Elokuvan tuotantoyhtiö on ymmällään vuodetusta aineistosta. Tuottaja Annika Sucksdorff varmisti, että kyseessä on aito käsikirjoitus. Elokuvassa nähdään muun muassa Antti Holma, joka esittää Cheekiä sekä tämän kaksoisveljeä, Jere Tiihosta

-Kyseessä on elokuvassa body doublena esiintyneen Tommi Riihimäen käsikirjoitus, joka on joutunut vääriin käsiin ja kopioitu sekä toimitettu toimitukseen sen kiinnostavuuden vuoksi. Body doublea tarvitaan Antti Holman kaksoisroolin takia, kertoo tuottaja Dome Karukoski. 

Tommi Riihimäki kertoo, että hän ei tiennyt käsikirjoituksen kopioinnista mitään. Hän kuitenkin myöntää, että käsikirjoitus on ollut jonkin aikaa yhdessä muiden tavaroiden kanssa. Hän ei kuitenkaan tahdo tarkentaa, missä kirjoitus on tarkalleen ollut. 

-En tiedä, kuka sen on lähettänyt, tämä tuli minulle yllätyksenä. Itse en tekisi mitään niin tyhmää. Se olisi sitä paitsi sopimusrikkomus, Riihimäki kommentoi Ilta-Sanomille antamassa haastattelussa. 

Lue myös: Cheek: "Isä vannotti minua, etten ikinä käyttäisi huumeita"

Lähde: Ilta-Sanomat 

Kilpailut

Uusimmat