Kuva: Fotolia

Bikinimalli julkaisi paljastavan kuvan Instagramissa - löydätkö 10 muokattua kohtaa?

06.09.2017 10:45 - Katariina Auvinen

Karina Irby julkaisi käsittelemättömän ja käsitellyn kuvan herätelläkseen ihmisiä todellisuuteen.

Karina Irby, 27, työskentelee bikinimallina. Hän kyllästyi kommentteihin, joita erityisesti nuoret tytöt jättävät kuviin. Irbyn mukaan monet nuoret tytöt ottavat roolimallikseen sosiaalisesta mediasta tutun ihmisen. Hän päätti herätellä omia seuraajiaan miettimään, mikä Instagramiin julkaistuissa kuvissa on totta ja mikä ei. 

"He eivät kuitenkaan ymmärrä, että kuva, jonka he näkevät ei ole oikea. Sitä on muokattu ja sävytetty. Nämä ihmiset, jotka laittavat kuvia sosiaaliseen mediaan, he ovat kuin sinä. " 

Tämän vuoksi nainen halusi tuoda esille sen miltä todellisuus ja muokattu kuva näyttävät vierekkäin. Hän pyysi seuraajiaan etsimään oikeanpuoleisesta kuvasta kymmenen poikkeavuutta verrattuna vasempaan kuvaan.  

Löydätkö sinä? Katso kuva alta ja vastaukset löydät jutun lopusta. 

Oikeanpuoleisessa kuvassa Irby on muokannut niskaansa kapeammaksi, ihoaan tasaisemmaksi, pyöristänyt rintojaan, kaventanut käsivarsiaan, kaventanut pohkeitaan, muokannut vatsaansa pienemmäksi, pyöristänyt peppuaan, hän on myös muokannut selluliitin ja arvet piiloon, suurentanut peppuaan ja pyöristänyt selkänsä kaarta. 

Lue myös: Naisen inhimilliset Instagram-kuvat keräävät ihastusta - nämä kuvat jäävät usein julkaisematta

Lähde: The Sun 

Kilpailut

Uusimmat