Kuva: Fotolia

Uudet Ensitreffit alttarilla -parit psykologin analyysissa: "Vaatimuksia ja tunteiden vuoristorataa"

05.09.2017 21:15 - Anna Hopi

Psykologi Tony Dunderfelt kertoo uuden neljännen kauden parien etsivän kypsää rakkautta.

Ensitreffit alttarilla -ohjelma alkaa tänään AVA-kanavalla. Mukana ovat jälleen kerran uudet, rakkautta etsivät pariskunnat. Aikaisemmin on julkistettu jo ohjelmaan osallistujat - lue heistä lisää täältä.

Nyt ohjelman tuttu asiantuntija, psykologi Tony Dunderfelt kertoo, mikä tekee kustakin pariskunnasta ainutlaatuisen ja mitkä ovat heidän vahvuutensa ja heikkoutensa pitkää koko elämän suhdetta ajatellen.

Katso parien kuvaukset alta.

(kuva: MTV)


Petri ja Mari

- Molemmilla on selkeä elämäntilanne. He haluavat edetä urallaan ja molemmat ovat kokeilleet erilaisia parisuhteita. He ovat olleet parisuhdemarkkinoilla pitkään. He haluavat satsata parisuhteen mahdollisuuteen ja mahdollisesti lapsentuloaikeisiin, koska he ovat siinä iässä. Nyt tai ei koskaan! Dunderfelt kertaa.

(kuva: MTV)

Petrillä ja Marilla on myös omat heikkoutensa.

- Molemmilla on tietyntyyppinen elämänrytmi. Ehkä he eivät tiedä sitä, mutta he alitajuisesti vaativat, että toinen hyväksyisi oman elämänrytmin. Se on yksi jännitettävä kohta tässä!

(kuva: MTV)


Esa ja Aliisa

- Heidän vahvuutensa on huumorintaju. Heille yhteistä on luonto ja eläimet - siitä ei pääse yli eikä ympäri. Molemmat painottavat sitä. Se ei ollut ainoa syy laittaa heitä yhteen, mutta se puhutteli meitä asiantuntijoita, että he yhteen ääneen puhuivat elämänmyönteisyydestä, Dunderfelt hymyilee.

(kuva: MTV)

Hän sanoo, että parin polulla tulee esiin myös ongelmakohtia, joita joudutaan puimaan.

- Liikaa en voi haasteista paljastaa, mutta esille tulee hyvinkin yllättäviä asioita. Sellaista vuoristorataa.

(kuva: MTV)

Markus ja Johanna

- Heidän vahvuus on vastuullisuus. Molemmat tekevät vastuullista työtä ja suhtautuvat elämään vakavasti. Siltikin Markuksella on koko ajan pilke silmäkulmassa. Johannakin vakuuttaa, että häneltä löytyy spontaanisuutta ja hulluttelun halua - joten katsotaan, psykologi Tony Dunderfelt hymyilee.

(kuva: MTV)

Hän myöntää, että pariskunnalla on myös vastakkaisuutta, mikä voi aiheittaa haasteita yhteisellä polulla.

- Haasteena voisi olla se, että heillä on ollut aikaisemmin tietynlainen elämäntapa. On jännittävää katsoa, pystyvätkö he tuleman puolitiehen vastaan. Siinä voi olla sellaista jännittävää erilaisuutta. Markus on sellainen huoleton, Johanna huolellinen. Se pistää jännittämään, että miten tällaiset ihmiset pystyvät hyväksymään toisensa.

Ensitreffit alttarilla -ohjelma alkaa tänään AVA-kanavalla klo 21.

Radio Nova etsii yhdessä Ensitreffit alttarilla -ohjelman kanssa kaikkien aikojen suurimpia rakkauslauluja. Mikä laulu tuo mieleesi spesiaalin hetken? Äänestä biisisuosikkiasi täällä.

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat