Kuva: AOP

The Voice-tuomari avautui vaikeasta synnytyksestään: "Kävin helvetin porteilla"

31.08.2017 18:15 - Katariina Auvinen

New York -jättihitistään tunnettu laulaja Paloma Faith synnytti esikoisensa viime vuonna.

Laulaja ja The Voice -tuomari Paloma Faith, 36, tekee hiljalleen paluuta musiikkimaailmaan, häneltä tuli tänään ulos uusi single Cry Baby. Hän on viettänyt yli vuoden verran äitiyslomaa. New York -hitistään Suomessakin muistettu laulaja kertoo, että hänen esikoisensa synnytys oli kaikkea muuta kuin sitä mitä hän oli odottanut. 

-Kun muistelen, en voinut kävellä kahteen kuukauteen kunnolla. Kaikki mikä synnytyksessäni pystyi menemään vikaan, meni vikaan, hän kertoo The Sun-julkaisulle. 

Yhteensä Faith synnytti esikoistaan 20 tuntia, jonka jälkeen päädyttiin hätäsektioon vauvan ahdingon vuoksi. Laulajan lapsi tuli vielä ennenaikaisesti. Kaunotar kertoo, että hänellä oli synnytyssuunnitelma jo valmiina, mutta sitä ei voitu noudattaa. 

-Synnytin yhdeksän tuntia ilman kivunlievitystä. Keisarileikkauksen jälkeen en voinut hyvin. Kohtuni tulehtui ja sain myös rintatulehduksen. Kävin helvetin porteilla ja takaisin, hän kertoo. 

Faith palkkasi myös personal trainerin piiskaamaan hänet kuntoon raskauden jälkeen. Nainen on pitänyt nyt yhdenkuukautisen lapsensa nimen salaisena. 

-En tiedä tulevaisuudesta, sydämeni on myös avoimena adoptiolle, hän kuittaa kyselyt muista lapsista. 

Lue myös: The Voice -juontaja odottaa lasta - "En halua tulla kuvatuksi raskaana"

Lähde: The Sun

Kilpailut

Uusimmat