Kuva: AOP

Kesha murtui kyyneliin haastattelussa:"Musiikki pelasti minun elämäni"

10.08.2017 08:15 - Katariina Auvinen

Laulaja on julkaissut uutta musiikkia pitkän oikeustaistelun jälkeen.

Laulaja Kesha, 30, julkaisi Praying-sinkun heinäkuun alussa ja hän julkaisee huomenna uuden albuminsa, Rainbown. Kesha piti taukoa levytyksestä ja musiikista pari vuotta, koska hän kävi tiukkaa oikeustaistelua tuottaja Dr. Luken kanssa. Kesha syytti miestä hänen hyväksikäytöstään. 

Laulaja on avoimesti kertonut käyneensä pohjalla taistelun aikana. Nyt hän murtui kyyneliin televisiohaastattelun aikana kertoessaan kokemuksia ja sinkkunsa merkitystä. Kesha on muun muassa myöntänyt kärsineensä masennuksesta ja itsetuhoisista ajatuksista. 

"Tämä tuleva levy käytännössä pelasti minun elämäni. Toivon vain, että ihmiset pitäisivät siitä." 

Hän kertoo vuodattaneensa koko sydämensä albumille, jonka jokaisen kappaleen laulaja on kirjoittanut itse. Praying-kappale on erityisen lähellä laulajan sydäntä. 

"Kappale on niin henkilökohtainen kuin voi olla. Se kertoo täysin siitä, miltä tuntuu käydä jotain niin vaikeaa läpi, kuin olen käynyt. Se kertoo siitä, kuinka voi löytää myötätuntoa toisilta, kun sitä on erittäin vaikea joskus löytää." 

Hyväksikäytöstään Kesha ei voinut puhua, koska oikeustaistelu on vielä kesken. Kesha veti Dr. Luken oikeuteen vuonna 2014, väittäen hänen huumanneen laulajan ja raiskanneen silloin juuri 18 vuotta täyttäneen laulajan. 

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Lue myös: Kesha julkaisi ensimmäisen kappaleen hyväksikäyttökohun jälkeen - kuuntele Praying

Lähde: Daily Mail 

Kilpailut

Uusimmat