Kuva: Senja Rapila

MTV: Roope Salmisen laiskuus huipentui: Laskut menivät ulosottoon asti!

12.07.2017 17:23 - Senja Rapila

Nykyään asiat ovat paremmin, mutta kolme vuotta sitten Salminen ei vain saanut aikaiseksi maksaa laskuja, vaikka rahaa tililtä löytyikin.

Porissa on parhaillaan käynnissä SuomiAreena-tapahtuma, missä vieraili myös laulaja ja juontaja Roope Salminen, 27. MTV uutisoi, että Salminen osallistui uutisankkuri Kirsi Alm-Siiran juontamaan keskusteluun, miss käytiin läpi verkkosovelluksia, joiden avulla pystyy kirjautumaan sisään valtion palveluihin ja verkkopankkiin.

Salminen on keskustelussa myöntänyt, että verkkopankkitunnuksien saaminen on helpottanut hänen elämäänsä huomattavasti. Enää laskut eivät jää maksamatta, vaan ne maksetaan säännöllisesti.

Vielä kolme vuotta sitten asiat olivat toisin.

– Maksoin laskuja silloin tällöin. Minulla meni oikeasti iso osa laskuista ihan ulosottoon saakka. Ei sen takia, etteikö minulla olisi ollut rahaa maksaa niitä, mutta jotenkin en saanut vaan asiaa hoidettua, Roope on kertonut MTV:n mukaan keskustelussa.

– Olen äärimmäisen mukavuudenhaluinen, aika tyhmä ja välillä myös laiska.

Roope on myös aiemmin puhunut Voice.fi:n haastattelussa parisuhteen tasapainosta ja siitä, voiko suhteessa fanittaa kumppaniaan. Voit lukea aiheeseen liittyvän artikkelin täältä.

Lähde: MTV

Lue myös: Roope Salminen elää hetkessä - Yhtä asiaa hän kuitenkin katuu

Lue myös: Roope Salminen viihdealasta kiinnostuneille: Tehkää jotain muuta!

Kilpailut

Uusimmat