Kuva: AOP

Lionel Messin äiti pukeutui valkoiseen poikansa häissä - Onko tämä liikaa?

04.07.2017 17:45 - Katariina Auvinen

Celia Cuccitini on saanut muotiasiantuntijoilta tyrmäyksen valitsemansa mekon vuoksi. Häntä on syytetty jopa morsiamen syrjäyttämisestä.

Argentiinalainen jalkapalloilija Lionel Messi, 30, purjehti avioliiton satamaan pitkäaikaisen naisystävänsä Antonella Roccuzzon, 29, kanssa viime viikon lopulla. Nyt Messin äiti on kuitenkin saanut vihat päälleen erikoisen pukuvalintansa vuoksi. Häntä on jopa mediassa syytetty siitä, että hän on yrittänyt ilmiselvästi syrjäyttää tulevan miniänsä. 

Messin äiti, Celia Cuccittini, ilmaantui poikansa häihin hopeanhohtoisessa valkeassa kokopitkässä mekossa, jossa oli pitsiä. Morsiamella oli myös kokovalkoinen ja pitsinen mekko. Näin ollen Lionel Messin äiti rikkoi kultaista sääntöä, jonka mukaan ainoastaan morsian pukeutuu valkoiseen.

Messi ja Roccuzzo ovat pitäneet yhtä melkein kymmenen vuotta. Messin äidin on huhuttu ilmaisseen häissä oman mielipiteensä poikansa tulevasta vaimosta. Cuccittinin ja Roccuzzon välit eivät lähteen mukaan ole olleet mitä parhaimmat. 

Maailman muotiasiantuntijat ovat pöyristelleen sulhasen äidin valintaa. 

"Mekko on liian pitkä, valkoinen ja pitsinen sulhasen äidin mekoksi."

Mitä mieltä olet? Katso kuvat häistä alta. 

(kuva: AOP)

(kuva: Splash News)

(kuva: AOP)

Lue myös: Shokki Argentiinassa: Lionel Messi lopettaa maajoukkueuransa

Lähde: Independent

Kilpailut

Uusimmat