Kuva: Senja Rapila

MTV: Salkkareiden suosikkinäyttelijä jättää sarjan

24.03.2017 08:19 - Senja Rapila

Ronny Roslöf kertoo olevansa nykyään paljon suvaitsevaisempi kuin ennen. Hän näytteli Salkkareissa Laria, joka avasi portin täysin uudenlaisen ajatusmaailmaan.

Vuonna 2011 Salkkareissa aloittanut näyttelijä Ronny Roslöf, 27, on poistunut sarjasta, uutisoi MTV. Homoseksuaalia Laria sarjassa näyttelevä Roslöf kertoo, että oppi roolistaan näiden vuosien aikana todella paljon.

- Tämä rooli on muuttanut ajatusmaailmaani. Minulla oli itsevarmuutta jo ennen roolia, mutta olen saanut sitä Larin roolin ansiosta lisää. Lisäksi olen päässyt tutustumaan moneen vähemmistön edustajaan ja heidän tarinoihinsa, hän kertoo MTV:lle.

- Olen saanut koskettavia kirjeitä ja Facebook-viestejä ihmisiltä, jotka ovat painiskelleet identiteettinsä kanssa ja saaneet rohkeutta Larin ja Eliaksen tarinasta. Vaikka olen aina ollut suvaitsevainen ihminen, koen olevani nyt entistä suvaitsevaisempi. Ymmärrän seksuaalisuutensa kanssa painiskelevia ihmisiä aivan eri tavalla kuin ennen.

Roslöf ei kuitenkaan kuoppaa sitä ideaa, etteikö Laria tultaisiin näkemään Salkkareissa enää koskaan.

- Eihän sitä koskaan tiedä, vaikka hän joku päivä palaisikin. Nämä ovat olleet huikeat viisi ja puoli vuotta. Työkavereita tulee eniten ikävä. Palo näyttelijän työhön ei lähde mihinkään.

Lähde: MTV

Lue myös: Salkkarit-tähti julkisuuden huonoista puolista: Nykynuoret tarvitsevat käytöstapoja!

Lue myös: Salatut Elämät -tähti lapsiperhe-arjesta: "Hyvän kumppanin valinta auttaa"

Lue myös: Salkkarit-näyttelijä roolihahmonsa rakastelukohtauksista: "Ei ole vaikea heittäytyä tilanteeseen"

Kilpailut

Uusimmat