Novan Aamussa jaetaan koskettavia konserttimuistoja Nova Stagelta ja puhutaan twerkkauksesta. Aki janoaa kiisseliä ja Minna jakaa yhdessä Aamun tuottajan Parta-Markuksen kanssa parhaat reseptit viikonlopun juhlapöytään.
Tyttövauvan nimeksi tuli Melina.
Monika Lindeman ja hänen aviomiehensä ovat perustaneet YouTube-kanavalleen vlogin.
Parikan julkaisemassa kuvassa näyttelijällä on sukkapuikot käsissään.
Suomalaisnäyttelijä on kiitollinen faniensa antamasta tuesta.
Suomalaisnäyttelijä kannattaa tasa-arvoista rakkautta.
Pikkelöinti ja komponentit ovat hallussa, mutta mikä on Hekuma-kondomien ja Kettusiiderin laita? Kapteeni Kuukka toivottaa tervetulleeksi Aamun parhaat -lennolle!
Näyttelijäpariskunta jakoi herkän yhteiskuvan somessa.
Suosikkiohjelmassa Kallea näyttelevä Pete Lattu ei ollut ohjaajien ensimmäinen valinta.
Sara ja hänen näyttelijämiehensä ovat päättäneet suojella kahden lapsensa yksityisyyttä sosiaalisessa mediassa.
Lätkäveikkauksien lomassa Minna yhtyy Akin vetoon ja lupaa myös nakuttaa ihoonsa jotakin jännittävää. Salkkarikatsauksessa pohditaan Pihlajakadun tuhmiksia ja Pietarin tuuppailut kummastuttavat. Akin säätutka sykkii jälleen ja hän uhoaa loppuviikoksi jopa 20 astetta lämpöä! Paljon puhuttu leipomishaaste ahdistaa Akia ja selviää että hän on heittänyt lusikan nurkkaan jo kouluaikoina, mutta Minna taas haukkoo henkeään kuvitellessaan miehen essussa, mitä tästä voimme päätellä? Kuuntele aamun parhaat palat!
Akilla on kaktus kurkussa ja tämä herättää Minnassa hoivavietin. Salkkareiden tankotanssijat herättävät hämmennystä ja Cardi B:n pylly puhuttaa. Selviää myös että Akin makunystyrät ovat aivan tynnyristä ja että Minnan lintulajien tunnistaminen on samaa luokkaa Kummeli sketsin kanssa. Kuuntelemalla selviää myös montako uutta seuraajaa aamutiimi onnistuu haalimaan Intstagram-tileilleen yhden kappaleen aikana.
Keskustelunaiheeksi nousee teinislangi ja Akia ahdistaa kun hän ei ymmärrä "goalsien" ja "lamejen" päälle. Onneksi on Minna, Petra ja Google jotka auttavat Akia pinteessä. Luvassa myös Salkkarikatsaus ja jaksojen huvittavat nimet saavat Akin ja Minnan kirjaimellisesti kuivumaan. Kuuntelemalla nappaat myös vinkit tippaamiseen tulevia reissuja varten!
Parikka on näytellyt Peppiä Salatuissa elämissä vuodesta 2007 alkaen.
Suomalaisnäyttelijä haki Salkkareihin kahteen eri rooliiin. Lopulta hänestä tuli Salkkareiden Peppi.
Näyttelijä Johanna Nurmimaa kertoo kokemuksiaan ohjaaja Lauri Törhösen, 70, kanssa työskentelystä.