Suosikkisarjasta tutun Gunnarin näyttelijä vaihtui eilen 20.11.2017 nähtävässä jaksossa.
Mia Ehrnrooth odottaa esikoistaan.
Ohjelman virallisella YouTube-kanavalla julkaistaan tasaisin väliajoin koostevideoita pilalle menneistä kohtauksista.
Ronny Roslöf kertoo olevansa nykyään paljon suvaitsevaisempi kuin ennen. Hän näytteli Salkkareissa Laria, joka avasi portin täysin uudenlaisen ajatusmaailmaan.
Näyttelijä ja kilpatanssija Emil Hallberg, 21, saa kuulla usein Tale-vitsejä ja heittoja liikkuessaan julkisilla paikoilla vapaa-ajallaan.
Emil Hallberg kertoo Voice.fi:n haastattelussa, että ei ole koskaan kysynyt äitinsä mielipidettä poikansa rakastelukohtauksista Salkkareissa.
Suomalaisten suosima televisiosarja sai katsojat naureskelemaan epäuskoisesti, kun eilisessä jaksossa Monica ja Eva lähtivät "rantalomalle".
Elias Vikstedtin roolista tuttu näyttelijä Petteri Paavola kertoo ryhtyneensä myös "oikeisiin töihin" kiinteistönvälittäjänä. Uusi ura on tuonut mukanaan myös yllättäviä haasteita.
Jiri Viitamäen roolista tuttu näyttelijä Mikko Parikka yhdistää sujuvasti työn, opiskelun ja perhe-elämän. Avainasemassa on miehen mukaan hyvä priorisointi.
Mikko Parikka on kertonut, että hän joutui pistämään kaiken peliin hurmatakseen nykyisen vaimonsa ja näyttelijäkollegansa Saran.
Kari Taalasmaana tunnettu näyttelijä Tommi Taurula näyttelee uudessa Teit meistä kauniin -elokuvassa.
Näyttelijä Petteri Paavola kertoo, että kesä on otollista aikaa viiksien kasvattamiseen.
Homoseksuaalin Lari Väänäsen hahmosta tunnettu Ronny Roslöf kertoo roolinsa olevan silmiä avaava kokemus erilaisuuden suhteen.
Aki Nikkisen roolista tuttu Sami Uotila kertoo, että vakava julmuus on sellainen asia, jota ei työssään suostuisi kuvaamaan.
Näyttelijä Maija-Liisa Peuhu haluaa rikkoa käsityksiä vanhuudesta ja siitä, millainen ikääntyessään pitäisi olla.
Emil Hallberg kertoi Radio Novan haastattelussa, että monet tulevat vapaa-ajalla kysymään nuoren näyttelijän työstä.