Kuva: YouTube

IS: Pärjääkö Suomi Eurovision 2017 -laulukilpailussa? Viisukonkarit arvioivat

30.01.2017 08:06 - Senni Loikala

Euroviisujen asiantuntijat kertovat Ilta-Sanomille, että he uskovat Norma Johnin mahdollisuuksiin vuosittaisessa laulukilpailussa.

Blackbird-balladin esittänyt Norma John -duo voitti lauantaina Uuden musiikin kilpailun, joten duon Leena Tirronen ja Lasse Piirainen lähtevät edustamaan Suomea tämän vuoden Eurovision-laulukilpailuun. Finaali järjestetään toukokuun 13. päivä, mutta ennen sitä osa kilpailijoista karsitaan pois.

Viisukirjailija ja toimittaja Anna Muurinen kertoo Ilta-Sanomille, että hän uskoo Norma Johnin mahdollisuuksiin laulukilpailussa.

- Jos esitys säilyy samanlaisena intensiivisenä, hyvin pelkistettynä ja puhtaana, niin se on varmasti se, joka tekee vaikutuksen. Euroviisuissa on nykyisin niin paljon kaiken maailman tulitteita ja se, että voi pysähtyä hetkeksi kuuntelemaan, voi toimia, Muurinen kertoo.

Euroviisusivusto Viisukuppilan päätoimittaja Kaisa Iivonen on samoilla linjoilla Muurisen kanssa.

- Minulla on vakaa usko, että tällä kappaleella mennään kevyesti finaaliin, vaikka loput 38 maata valitsisivat myös balladin, Iivonen sanoo.

Myös Iivonen pitää esityksen ansiona sitä, että se on pelkistetty.

- Tässä tapauksessa kaikki ylimääräinen kikkailu, kuten tanssijat, pyrotekniikka ja pukutemput varmaan lähinnä haittaisivat esitystä.

Kuuntele alta Norma Johnin Blackbird-kappale.

Jos video ei näy, pääset katsomaan sen tästä.

Lue myös: Ulkomaiden euroviisufanit hehkuttavat Norma Johnia: "Upea, 12 pistettä"

Lue myös: Mikä on totuus Norma John -nimen alkuperästä? Antti Holman "teoria" vain osittain totta

Lähde: Ilta-Sanomat

Kilpailut

Uusimmat