Kuva: Mikko Räsänen

Festariheilaa etsivä sinkku-Pasi: Luonnollinen nainen kolahtaa minuun!

23.08.2016 17:15 - Emmi Moilanen

Sinkku-Pasi teki aiemmin kesällä julkisen seuranhakuilmoituksen, jossa hän kertoi kaipaavansa daamiseuraa We love 90's -festivaaleille. Pian mies valitsee viiden kärjestä voittajan.

Tänä viikonloppuna Helsingin Suvilahdessa järjestettävä We love the 90’s -festivaali saa lauantaina tositelevisiostakin tutun käänteen, kun #pätselöör-Pasi, oikealta nimeltään Pasi Rajahalme, valitsee viidestä finalistista itselleen sopivimman festaridaamin. Festariseuralaisia Pasille on kesän aikana haettu sosiaalisen median kautta Facebookissa sekä Instagramissa hashtageilla #pätselöör ja #welove90s

29-vuotias rakennusalalla työskentelevä Pasi kertoo Voice.fi-sivustolle, että valikoitui festarisinkuksi tapahtumajärjestäjien toimesta. Rennolla asenteella varustettu mies ei epäröinyt lähteä mukaan seuralaisen hakuun.

- Ajattelin, että tämä on sellainen kokemus, mitä ei voi ohittaa. Että ei muuta kuin let's go, mies kertoo ja lisää odottavansa tulevaa viikonloppua innolla.

Urheilullinen Pasi on viihtynyt sinkkuna jo jonkin aikaa, eikä miehen omien sanojen mukaan seurusteluhistoriasta löydy "mitään suurta tarinaa" kerrottavaksi.

- Edellinen mitä on ollut, oli sellainen tapailu, mies toteaa.

Naisessa viehättää erityisesti itsevarmuus

Kilpailun haku päättyi sunnuntaina ja Pasi paljastaa, että on päässyt jo näkemään osan hakemuksena toimineista videoista. Mies on avoimin mielin tulevien festariseuralaistensa suhteen ja nimeääkin vain kaksi ehdotonta kriteeriä, jotka toivoo viikonlopun viiden seuralaisen täyttävän.

- Parempaa ja kauniimpaa seuraa kuin minä, Pasi nauraa.

Videohakemusten perusteella Pasi valitsee viisi potentiaalisinta festariseuralaista itselleen, jotka pääsevät nauttimaan ysärifestareiden VIP-kohtelusta. Kilpailu huipentuu lauantaina, jolloin Pasi valitsee finalisteista koko kisan voittajan, joka palkitaan myös romanttisella viikonlopulla Himoksella.

Pasi kertoo, että naisessa häntä viehättää erityisesti itsevarmuus. Mies kertoo, että hänellä ei ole tarkkoja kriteerejä, joiden perusteella aikoo valikoida kisan voittajan.

- Kunhan on luonnollinen ja oma itsensä. Sellainen, jonka kanssa on luonnollista olla, ja joka saa aidosti nauramaan. Ei sen kummallisempaa, mies toteaa.

Edes taivas ei ole rajana

Huumorintajuinen Pasi kuvailee itseään erinomaiseksi festariseuralaiseksi, jolle edes taivas ei tunnu olevan rajana.

- Fiilis on pilvissä ja pilvetkin repeävät sitten jossain kohdassa, kun saadaan tunnelma kohdalleen, mies kertoo.

Sinkkuna viihtyvä mies paljastaa haastattelun aikana myös, että inspiraationa festarisinkuksi ryhtymiseen toimi eräs aikaisempi festarikokemus, jolloin ihastumisen tunteita oli ilmassa.

- Tuli vastaan sellainen nainen, joka sai vedettyä maton jalkojen alta. Meillä oli välimatkaa kuitenkin runsaasti, joten arkielämään emme ryhtyneet rakentamaan suhdetta, Pasi kuvailee ikimuistoisinta festarikokemustaan.

Ysärimusiikin ystäväksi tunnustautuva sinkkumies odottaa hauskanpidon ja menevien festariseuralaisten lisäksi We love the 90's -tapahtuman musiikkitarjontaa.

- Scooterin ja E-Typen haluan ehdottomasti nähdä. Siellä on aika montakin sellaista esiintyjää, jotka saavat fiilikset kohoamaan.

- Uskon, että tulee mahtavat bileet viikonlopusta, Pasi jatkaa.

Lue myös: We Love the 90's valitsi festarijuontajaksi viime vuoden esiintyjän

Kilpailut

Uusimmat