Kuva: AOP

MTV: Syöpää sairastava ex-missi itkuisena: "Sanoimme lapsille, että äiti on sairas"

03.08.2016 07:59 - Senja Rapila - Luettu 3 136 kertaa

Heidi Sohlberg taistelee todettua rintasyöpää vastaan ja toipuu tällä hetkellä syöpähoidoista.

Uutisoimme kuukausi sitten siitä, kuinka vuoden 2001 Miss Suomi Heidi Sohlberg, 35, kertoi sairastuneensa rintasyöpään. Sohlbergin ennuste on kuitenkin positiivinen, sillä syöpä löydettiin tarpeeksi ajoissa.

Diagnoosinsa jälkeen kaunotar on puhunut avoimesti sairaudestaan ja kertonut muun muassa siitä, kuinka hänen oma äitinsä sairastui ja menehtyi syöpään ex-missin ollessa vain 10-vuotias.

MTV:n tekemässä haastattelussa kaunotar oli purskahtamaisillaan itkuun, kun hän kertoi, että kaipaa joskus omaa äitiään.

- Vaikeinta oli se, että on joutunut käymään läpi samoja ajatuksia kuin pienenä. Ensimmäisenä mieleen tuli, että käykö minulle samalla tavalla kuin äidille? Sohlberg kertoi Huomenta Suomi -ohjelmassa.

Lapsille kerrottu tilanteesta

Sohlbergillä on tällä hetkellä itsellään kaksi lasta, joten aihe on hyvin herkkä: jos hänelle tapahtuisi jotain, häntä jäisi kaipaamaan miehensä lisäksi myös kaksi pientä lasta.

- Ei puhuta siitä, rupeaa itkettämään. Tunteet menevät vuoristorataa, tämä on nyt taas yksi hetki, mutta tämä on ihan normaalia.

Lapsille on kuitenkin kerrottu tilanteesta, vaikka Sohlbergin omat vanhemmat pitivät äidin rintasyövän salassa lapsilta suojellakseen heitä.

- Kerroimme niin kuin asia on. Sanoimme, että äiti on sairas ja saattaa olla huonovointinen, mutta paranee.

Lue myös: Rintasyöpään sairastunut Heidi Sohlberg sairaalasta: "Toivottakaa minulle onnea"

Arvostele artikkeli

Kilpailut

Uusimmat