Kuva: Getty Images

Lähtikö Tapparan kilpavarustelu jo käsistä? Värväsi taas uuden tähtihyökkääjän

15.02.2018 12:42 - Mikko Räsänen

Tappara sai huippuvahvistuksen, kun Henrik Haapala palaa joukkueeseen.

Liigan pelaajasiirtojen takaraja lähestyy. Se on saanut pudotuspeleihin pääsevät joukkueet reagoimaan ja vahvistamaan rostereitaan. Tässä vaiheessa siirtomarkkinoilla isännän otteita on esittänyt Tappara, joka on kaapannut jo kaksi tähtihyökkääjää ennestään nimivahvaan rosteriinsa.

Aluksi Tappara värväsi Sportin kultakypärän Markus Nenosen kokoonpanoonsa. Tänään joukkue jysäytti todellisen siirtopommin, kun se ilmoitti, että Henrik Haapala palaa Tampereelle Florida Panthersin NHL-organisaatiosta. Haapala on ollut avainpelaaja kahdella edellisellä kaudella, jolloin Tappara on juhlinut kevään päätteeksi liigamestaruutta. Viime kaudella Haapala voitti koko Liigan pistepörssin tehtyään 51 ottelussa 15+45=60 pistettä. 

Täksi kaudeksi Haapala suuntasi Pohjois-Amerikkaan NHL-jäille. Paikkaa Florida Panthersin kokoonpanosta ei kuitenkaan löytynyt ja pelejä NHL:ssä on kertynyt vain viisi. Suurimman osan kaudesta Haapala on pelannut AHL:ssä, mutta ollut pienikokoisena vaikeuksissa kapean kaukalon fyysisyyden ja tilanpuutteen kanssa. Liigaan Haapala on kuitenkin todellinen tähtihankinta ja nostaa Tapparaa entistä vahvemmaksi mestariehdokkaaksi runkosarjaa johtavien Kärppien rinnalle. 

Katso alta Haapalan viime kauden parhaita paloja.

Lue myös: Huh, nyt rytisee! KHL:n taklauskuningas siirtyy Liigaan

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat