Arsenalin tähtipelaaja oli menettää jalkansa - tyttärelle osoitettu tatuointi toi avun

30.11.2017 16:45 - Sami Ikonen

Santi Cazorla on ollut yli vuoden poissa pelikentiltä.

Englannin Valioliigajoukkueen Arsenalin loukkaantunut keskikenttämies Santi Cazorla koki jälleen takaiskun, kun hänet määrättiin uudelleen leikattavaksi. Espanjalaisen pelintekijän oli tarkoitus palata kokoonpanoon ennen vuoden vaihdetta, mutta vamma olikin odotettua pahempi ja paluu pelikentille viivästyi jälleen.

Aikaisemmin syksyllä Cazorlan lääkäri oli kertonut, että pelaaja melkein menetti jalkansa. Leikkauksista aiheutunut tulehdus aiheutti pahasti kipua pelaajan jalassa, jolloin lääkärien piti toimia nopeasti.

Operaatio jätti ison haavan pelaajan akillisjänteeseen, joten ylimääräistä ihoa irroitettiin espanjalaisen käsivarresta. Symbolisesti käsivarteen piirretty tatuointi tyttären nimestä irroitettiin ja liitettiin sulkemaan haava. Tatuointi meni pilalle, mutta Cazorlan jalka pelastui.

Reilu 13 kuukautta sitten akillesjänteensä loukannut Cazorla on joutunut käymään jo kahdeksassa eri leikkauksessa. Tuore vastoinkäyminen vie hänen uudelleen operoitavaksi. Arsenalin päävalmentaja Arsene Wenger on kuvaillut loukkaantumisen olleen pahin, mitä hän on koskaan nähnyt. 

Espanjalaisen loukkaantumishuolet alkoivat jo vuonna 2013, kun hänen nilkkansa murtui kesken ottelun. Hän ei ole pystynyt sen jälkeen pelaamaan ehjää kautta. Viimeksi hän pelasi Arsenalin paidassa kauden 2016-2017 Mestarien Liigan lohkovaiheessa Ludogoretsia vastaan.

Lue myös: Valioliigan kulttipelaaja sopimukseen Stoken kanssa

Lue myös: "Zlatan is back!" - Ruotsalaistähti tekee paluun viikonloppuna

Lue myös: Jalkapalloilija pilkkasi vammautunutta vastustajaa - kahdeksan ottelun pelikielto!

Lähde: Sky

Kilpailut

Uusimmat