Järkyttävä välikohtaus Eurooppa Liigassa: Entinen Manchester United -pelaaja potkaisi fania päähän

06.11.2017 10:00 - Sami Ikonen

UEFA on aloittanut tapauksen tutkinnan.

Muun muassa Manchester Unitedissa ja Juventuksessa pelannut ranskalainen jalkapalloilija Patrice Evra on joutunut kohun keskellä. Torstaina Eurooppa Liigan ottelua varten lämmitellyt laitapuolustaja otti yhteen kannattajien kanssa. Kiivaiden sananvaihtojen jälkeen Evra päätti potkaista katsojaa päähän. Kannattaja oli pukeutunut Evran edustaman seuran Marseillen väreihin. Pelaaja ei lopulta osallistunut peliin vaan siirtyi katsomon puolelle. Katsomossa hän oli oma itsensä, kun hän suostui nuorten kannattajien kanssa yhteiskuviin.

Evran käytös on todella epätavallista. Toistaiseksi on epäselvää oliko kannattaja huudellut rasistisia asioita pelaajille. Euroopan jalkapalloliitto UEFA on aloittanut tutkinnan tilanteesta ja on jo määrännyt Evralle yhden ottelun pelikiellon. Pahin pelko on, että 36-vuotiaan pelaajan ura olisi paketissa.

Patrice Evra on pelannut näyttävän uran Englannissa, Italiassa ja Ranskassa.

Myös seura on aloittanut oman tutkintansa. Joukkueen valmentajalla Rudi Garcialla oli myös sanansa sanottavanaan tapauksesta ja pelaajastaan.

- Uskomatonta tässä on se, että kyseessä oli meidän oma kannattaja. Kaikesta huolimatta Evran olisi pitänyt olla kärsivällisempi, Garcia kertoi.

- Kannattaja ei voi haukkua omia pelaajiaan tuolla tavalla. Sen sijaan hänen kuuluisi seistä joukkueensa tukena.

Patrice Evra tunnettaan peliotteiden lisäksi hauskoista maanantai-videoistaan. Hän on julkaissut viikon alussa mieltä piristäviä hupailuhetkiä instagram-tilillään. Evran yksi tunnettu slogan on "I love this game", mikä toistuu usein pelaajan videoissa.

Lue myös: Hups, mihin sormi lipsahtikaan? Video Mestarien liigan ottelusta leviää sosiaalisessa mediassa

Lue myös: Legendaarisen huono jalkapallojoukkue yllättävässä voittoputkessa - fanit protestoivat

Lue myös: Kaksoiskansalaisena USA:n valinnut jalkapalloilija pettyi karusti - MM-kisat jäävät haaveeksi

Lähde: Skysports, EPL Bible

Kilpailut

Uusimmat