Kuva: Shutterstock

Nainen kertoi siitä, kun sai tietää miehensä ja ystävänsä suhteesta: "Hän halusi tulla käymään"

17.06.2019 18:45 - Katariina Auvinen

Naisen mukaan ystävyyden päättyminen on paljon pahempaa kuin seurustelusuhteen.

Paras ystävä on se, joka kuuntelee silloin kun on vaikeaa, jonka kanssa voi jakaa kirjaimellisesti niin ilot kuin surutkin. Mutta mitä tehdä, jos paras ystävä pettääkin sinua oman miehesi kanssa? Tämä asia selvisi eräälle naiselle, joka päätti jakaa tarinansa Love What Matters -sivustolla 

"Sanon sen, koska kukaan muu ei tule sitä sanomaan. Ystävyyden loppuminen on todella paljon pahempaa kuin parisuhteen päättyminen. Entinen paras ystäväni Amy oli se, johon luotin kuin kallioon. 

Hän kasvoi kanssani ja näki elämäni ne hetket, joita kukaan muu ei ole nähnyt. Tapasimme toisemme kuudennella luokalla ja olimme erottamattomat siitä lähtien. Hän oli se ihminen, jonka kanssa pystyin puhumaan koko yön putkeen. "

Kun nainen tapasi miehensä Davidin yhteisellä luennolla, heillä synkkasi heti. Pari aloitti seurustelun ja muutti pian yhteen. He ehtivät seurustella vuosia, kunnes eräänä päivänä Amy soitti ystävälleen ja sanoi, että hänen pitäisi kertoa jotain. 

"Olin ollut suihkussa ja sen aikana minulle oli tullut Amylta useita puheluita ja viesti, että voiko hän tulla käymään. Kutsuin hänet meille heti. Olin varma, että jotain kamalaa on sattunut. Kun Amy istui sohvalle ja seuraavat sanat saivat minut pahoinvoivaksi. 

"David ja minä olemme tapailleet kolme vuotta," en voinut käsittää asiaa. Minun Davidini. Hän yritti ottaa kädestäni kiinni, mutta vedin sen pois. 

"Olemme rakastuneita," hän kertoi ja nyyhkytti. Ajoin hänet ulos asunnostani, joka ei tuntunut enää omalta. Kun muutaman tunnin kuluttua ryntäsin Amyn asunnolle, David istui sohvalla ja itki. Luulin, että hän oli ollut töissä, mutta niin ei ollutkaan. Molemmat heistä kertoivat, että olivat rakastuneet toisiinsa, mutta eivät halunneet satuttaa minua. 

Olin raivoissani ja niin petetty.

En halua mennä liikaa yksityiskohtiin, mutta sen voin sanoa, että heistä kumpikaan ei ole enää elämässäni. Rakastin heitä kumpaakin niin paljon ja olin jo valmis antamaan heille anteeksi, mutta erään ikävän riidan päätteeksi he sanoivat jotain, jota en voi antaa anteeksi." 

Nainen halusi kuitenkin kertoa oman tarinansa, jotta muut saman kokevat tietävät, että tilanteesta voi selvitä. 

"Tärkeintä on, ettei jää kieriskelemään itsesyytöksiin ja vihaan. On olemassa ihmisiä, joita voit rakastaa ja joihin voit luottaa. Niiden aika tulee myöhemmin." 

Lue myös: Morsian kertoo tilanteesta, kun hänet jätettiin alttarille: "Olin turta ja täysin nolostunut"

Lue myös: Nicolas Cage oli naimisissa neljä päivää, ex-vaimo avautuu: 'Minua on nöyryytetty'

Lähde: Love What Matters 

Kilpailut

Uusimmat