Kuva: Shutterstock

Parisuhde ei ole aina ikuinen - merkit paljastavat, että on aika muuttaa pois yhteisestä asunnosta

08.12.2018 22:15 - Senja Rapila

Vaikka kuinka haluaisikin asua kumppaninsa kanssa yhdessä, ei se aina toimi.

Yhdessä saman katon alla eläminen tuo parisuhteeseen kitkaa, vaikeuksia ja kohtaamisia, mitä ei välttämättä olisi, jos osapuolet asuisivat omissa asunnoissaan. Elite Daily -sivusto on listannut nyt merkit, jotka kertovat sen, että olisi aika muuttaa pois yhteisestä asunnosta.

Voit katsoa merkit alapuolelta.

1. Välttelet kotiin menemistä.

Kenenkään ei tulisi pelätä omaan kotiinsa menemistä, joten jos olet alkanut vitkuttelemaan kotiin palaamista ja yrität viettää aina  mahdollisimman paljon aikaa muualla kuin kotona, täytyisi tehdä tilannekatsaus. Jos tunnet olosi ahdistuneksi tai turvattomaksi kotonasi, on aika siirtyä elämässä eteenpäin.

2. Olet hänen seurassaan aina varpaillasi.

Tuntuuko sinusta siltä, että joudut olemaan todella varovainen tekemisissäsi ja sanoissasi, kun olet kotona? Ehkä kumppanisi kritisoi sinua, suuttuu sinulle tai odottaa sinulta vain ja ainoastaan rauhallista käytöstä. Jos joudut olemaan jatkuvasti varpaillasi, ei se ole terve asumistilanne.

3. Hän ei suostu hakemaan apua ongelmiin, jotka vahingoittavat suhdettanne.

Jos suhteessanne on selkeitä ongelmia, jotka tarvitsisivat esimerkiksi ammattiauttajan näkökulmaa, eikä kumppanisi suostu ottamaan apua vastaan, kannattaa suhdetta miettiä uusiksi. Oletko valmis elämään koko loppuelämäsi suhteessa, jossa ongelmat lakaistaan maton alle tai yritetään käyttää keittiöpsykologiaa, kun se ei vain auta?

4. Tulevaisuuden haaveenne eivät ole samalla linjalla.

Vaikka olisittekin tavatessanne haaveilleet samoista asioista, voi unelmat ja haaveet muuttua vuosien varrella. Jos siis huomaat, että tulevaisuutenne tavoitteet eivät ole enää samalla linjalla, voi olla aika päästää suhteesta irti. Kompromissien tekeminen unelmien kustannuksella voi jäädä vaivaamaan sinua ikuisuudeksi.

Lähde: Elite Daily

Lue myös: Mussukka, hanipöö tai pupunen - hellittelynimien käyttö vahvistaa parisuhdetta

Lue myös: Onko kumppanisi etäinen tai salaileva? Merkit, joista tiedät jonkin olevan vialla

Lue myös: Mikä saa mielenkiintoni sammumaan? Miehet kertovat

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat