Kuva: Shutterstock

Horoskooppimerkit, jotka ottavat eniten riskejä rakkaudessa - löytyykö omasi listalta?

23.05.2018 16:15 - Iiro Myllymäki

Muun muassa oinaat eivät kaihda riskinottoa rakkauselämässään.

Kaikki meistä eivät ole luontaisia riskinottajia rakkausasioissa. Toiset miettivät tarkkaan jokaisen siirtonsa ja jopa ylianalysoivat romanttisen elämänsä puhki, kun taas toisille on helppoa heittäytyä tilanteiden vietäväksi ja tarttua rohkeasti rakkauteen. Mitkä horoskooppimerkit sitten ottavat kaikkein eniten riskejä sydämen asioissa? Elite Daily on listannut neljä merkkiä.

Oinas (21.3.-19.4.)

Oinaat ovat rohkeita luonteeltaan, ja tämä rohkeus näkyy myös rakkauselämässä. Oinaat ovat suorastaan koukussa siihen huumaavaan tunteeseen, joka uudesta ihastuksesta tulee. Kun tämän yhdistää oinaiden impulsiiviseen luonteeseen, he ovat taipuvaisia aloittamaan suhteita myös väärien tyyppien kanssa. Onneksi he aina toipuvat pettymyksistä nopeasti ja ovat valmiita jatkamaan uuteen seikkailuun yhtä kokemusta rikkaampana.

Leijona (23.7.-22.8.)

Leijonien pelottomuus ihmissuhdeasioissa kumpuaa heidän hyvästä itsetunnostaan. Leijonat tietävät oman arvonsa, jolloin riskinotto rakkaudessa tulee luonnostaan. Leijonat ovat tottuneet saamaan, mitä haluavat, ja tämä pätee myös rakkauteen. Leijonat ovat myös horoskooppimerkeistä uskollisimpia ja rakastavimpia.

(kuva: Shutterstock)

Jousimies (22.11.-21.12.)

Jousimiehet tunnetaan stressittömästä ja huolettomasta lähestymistavastaan asioihin. He ovat luonteeltaan optimistisia, minkä ansiosta he ovat pelottomia deittailijoita. Jousimieheen rakastumisessa on riskinsä, sillä heidän rakkautensa saattaa hiipua yhtä nopeasti kuin se on syttynytkin.

Kalat (19.2.-20.3.)

Kalat ovat tähtimerkistön vannoutuneimpia romantikkoja. He suhtautuvat rakkauteen suurella innokkuudella ja näkevät sitä paikoissa, joissa muut eivät. Tämä innokkuus näkyy myös heidän valmiudessaan ottaa riskejä rakkaudessa. He haluavat uskoa rakkauteen niin paljon, etteivät välttämättä näe vaaran merkkejä ympärillään. Vaikka kalat särkisivätkin sydämensä kerta toisensa jälkeen, he eivät koskaan menetä uskoaan rakkauteen.

Kilpailut

Uusimmat