Kuva: Shutterstock

Onko suhteenne kariutumassa? 10 keinoa, joiden avulla voit rakastua kumppaniisi uudelleen

24.02.2018 11:15 - Senja Rapila

Välillä pitkäkin suhde joutuu koetukselle, jonka vuoksi on kokeiltava uutta ja tehtävä muutoksia arkirutiineihin.

Onko suhteenne mennyt viime aikoina enemmän alamäkeen? Tuntuuko sinusta siltä, että olette kumppanisi kanssa unohtaneet ne yhteiset onnen ja naurun hetket? Jos vastasit molempiin kysymyksiin kyllä, kuulostaa siltä, että kiireinen elämä on verottanut tunteitanne ja teidän on aika rakastua toisiinne uudelleen.

Voit lukea Pop Sugar -sivuston vinkit siihen alapuolelta.

1. Matkustele kumppanisi kanssa, sillä uusien asioiden kokeminen oman kumppanin kanssa lähentää teitä. Vaikka ette ehtisi pidemmälle matkalle, suunnitelkaa viikonlopun mittainen reissu.

2. Keksikää yhteinen harrastus. Se voi olla esimerkiksi kokkausta, urheilua, palapelien kasaamista tai muuta, josta te kaksi olette molemmat kiinnostuneita.

3. Kokeilkaa jotain uutta. Jos esimerkiksi käytte aina tietyssä ja samassa ravintolassa syömässä treffi-iltananne, vaihtakaa paikkaa. Voitte lisätä myös iltaan jonkun aktiviteetin.

4. Puhukaa, se on usein aliarvostettua. Pitäkää vaikka päivittäin puolen tunnin hetki ennen nukkumaanmenoa, jolloin vaihdatte kuulumisia.

5: Tehkää asioita, joita olette aina ennen tehneet. Vaikka olisittekin olleet pitkään yhdessä, ei se tarkoita sitä, että suhteen alkuvaiheen ihanat hetket tulisi kokonaan unohtaa. Oliko teillä suhteen alkuvaiheessa tiettynä päivänä deitti-ilta? Tapasitteko käydä syömässä ihanassa ravintolassa, joka on nykyään pidemmän matkan päässä? Haalikaa nostalgisia tunteita ja tehkää niitä asioita, jotka antavat niitä teille.

6. Harrastakaa spontaania seksiä, esimerkiksi autossa tai tiskaamisen ohella.

7. Muistakaa käydä treffeillä, vaikka elämä olisikin nykyisin kiireistä.

8. Yllättäkää toisianne aina ajoittain. Yllätysten ei tarvitse olla suuria, silti kumppanisi tulee rakastamaan sitä pientä huomionosoitusta, jonka olet hänelle antanut kiireisen viikon keskellä tai sen päätteeksi. Se kertoo hänelle, että huomioit hänet.

9. Jos et ole vielä sitä jo tehnyt, kokeile asioita, mitä kumppanisi rakastaa tehdä. Esimerkiksi jos kumppanisi menee katsomaan viikoittain jääkiekkoa, mene joskus mukaan. Ehkä kumppanisi tykkää joogata; kokeile sitä hänen seuranaan. On viehättävää nähdä oma kumppaninsa elementissään, tekemässä sitä, mitä hän rakastaa.

10. Suunnitelkaa tulevaisuutta yhdessä. Tehkää vaikka lista maista, joissa haluatte joskus tulevaisuudessa käydä. Se antaa teille molemmille jotain odottamisen aihetta ja pitää teidät innostuneena tulevaisuudestanne. Voitte myös yhdessä suunnitella suullisesti sitä, mitä haluaisitte teidän yhteiseen, tulevaan asuntoonne/omakotitaloonne.

Lähde: Pop Sugar

Lue myös: Miksi pitkä parisuhde usein loppuu? Yleisimmät syyt listattiin

Lue myös: 20 piirrettä, jotka paljastavat täydellisen seurustelukumppanin - kuulostavatko tutuilta?

Lue myös: Syyt, jotka saavat ihmiset rakastumaan kumppaneihinsa uudelleen ja uudelleen

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat