Kuva: Shutterstock

Naiset paljastivat - hirveimmät lahjat, joita he ovat saaneet puolisoiltaan ystävänpäivänä

07.02.2018 19:15 - Katariina Auvinen

Toinen sai laskun ja toinen taas raamatun.

Ystävänpäivää vietetään 14. helmikuuta. Se on totta kai nimensä mukaisesti päivä, jolloin ylistetään ja juhlistetaan ystävyyttä, mutta päivä on saanut vuosien saatossa myös romanttisemman vivahteen. 

Monet kumppanit muistavat rakastaan ystävänpäivänä pienin lahjoin. Jotkut lahjat eivät ole kuitenkaan olleet aivan joidenkin naisten mieleen. He paljastivat Huffington Post -julkaisulle, mitkä ovat olleet heidän kamalimmat lahjansa ystävänpäivänä. 

"Entinen poikaystäväni korjautti Jeeppini jarrut, mutta kun hän sai tietää auton tarvitsevan myös muita korjautoimenpiteitä, hän antoi loppulaskun minulle." 

"Sain lahjakortin kylpylään, jonka päivämäärä oli kirjattu kaksi vuotta ennen kuin olimme edes tavanneet. Yllätys, ettei kortti ollutkaan voimassa." 

"Kumppanini antoi minulle ja itse asiassa parhaimmalle ystävälleni hyvin samanlaiset lahjat. Kävi ilmi, että hän oli ihastunut ystävääni." 

"Sain itse asiassa lahjaksi raamatun ja saarnan, jonka mukaan olin pukeutunut epäasiallisesti." 

"Kumppanini syntymäpäivä oli juuri ystävänpäivänä, joten kymmenen vuoden yhdessäolon aikana en saanut ikinä mitään, koska mieheni halusi omia päivän kokonaan itselleen." 

"Jousi ja nuoli. Hän halusi, että lähden metsästämään hänen kanssaan ystävänpäivänä." 

Lue myös: Vietä romanttinen päivä rakkaasi kanssa - katso 10 ihanaa treffi-ideaa ystävänpäivälle

Lähde: Huffington Post 

Kilpailut

Uusimmat