Kuva: Fotolia

Guacamole, suklaa - ruoat, jotka kannattaa mainita nettideittiprofiilissa

23.11.2017 20:15 - Iiro Myllymäki

Ruoasta puhuminen kasvattaa nettideittailijan todennäköisyyttä saada viestiinsä vastaus.

Oman profiilin laatiminen nettideittipalveluissa voi tuntua äärimmäisen hankalalta. Siksi onkin hyvä, että on olemassa tutkittua tietoa siitä, millaiset profiilit ihmisiä miellyttävät. Olemme aiemmin kertoneet, että muun muassa vessassa otetut peiliselfiet ja tekstin puute vähentävät profiilin kiinnostavuutta. Nyt on tullut uutta mielenkiintoista tietoa siitä, millä omaa kiinnostavuuttaan deittiprofiilissa puolestaan voi kasvattaa.

Vastaus piilee ruoassa. Nettideittipalvelu Zoosk on tutkinut, että ruoan mainitseminen profiilitekstissä tai ensimmäisessä viestissä kasvattaa todennäköisyyttä saada viestiinsä vastaus. Zoosk tutki melkein neljää miljoonaa deittiprofiilia ja yli 350 000:a ensimmäistä lähetettyä viestiä nähdäkseen, miten ruoan mainitseminen vaikuttaa deittailijan kiinnostavuuteen.

Kävi ilmi, että ylipäätään ruoasta ja kokkaamisesta puhuminen on hyvästä deittiprofiileissa. Tutkimuksessa selvitettiin myös, mistä ruoista puhuminen oli kaikkein tehoavinta deittailumaailmassa. Ykkössijalle tuli guacamole, jonka mainitseminen kasvatti todennäköisyyttä saada viestiinsä vastaus 144 prosenttia. Perunoiden mainitseminen kasvatti tuota todennäköisyyttä 101 prosenttia ja suklaan mainitseminen 100 prosenttia. Näiden jälkeen listalla tulivat salaatti, sushi ja avokado.

Sen sijaan jamssien ja friteeratun kanan mainitseminen vähensivät todennäköisyyttä vastausviestien saamiseen eniten.

Tutkimus tarjoaa hyviä uutisia vegaaneille, sillä vegaanisuuden mainitseminen kasvatti vastausviestin saamisen todennäköisyyttä 62 prosenttia. Mielenkiintoista on, että puolestaan kasvissyönnin mainitseminen auttoi saamaan vastausviestejä vain 3 prosenttia enemmän.

Lue myös: Hätkähdyttävän monet käyttävät deittisovelluksia vielä parisuhteessa - uusi tutkimus paljastaa

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat