Kuva: Fotolia

Nainen päätti ettei enää peittele sairauttaan kihlajaiskuvissa - katso herkät otokset

21.11.2017 21:15 - Katariina Auvinen

Morsian kertoi, että hänen miehensä on saanut hänet tuntemaan itsensä erittäin kauniiksi.

Makenzee Meaux kärsii sairaudesta, jonka hän on peittänyt melkein koko ikänsä. Meaux kirjoitti herkän kirjeen Love What Matters -sivustolle. Hän kertoo, että kärsii Alopeciasta. Autoimmuunisairaus aiheuttaa karvojen lähtöä joko kokonaan tai osittain. Meaux on menettänyt esimerkiksi kaikki hiuksensa. 

Kun Meauxin rakas kosi naista, hän päätti olla kihlajaiskuvissa täysin oma itsensä. 

"Tämä on varmasti vaikein asia, jonka olen ikinä tehnyt. Kun olimme ottamassa kihlajaiskuviamme, ajattelin että nyt on aika lopettaa piileksiminen. En halunnut enää peittää itseäni sen asian taakse, jonka olen salannut ihmisiltä lähes 15 vuotta. " 

Nainen oli pitänyt aina peruukkia päässään, jotta hänen sairautensa ei näkyisi ulos päin. Hänen hiuksensa lähtivät putosivat pois, kun hän oli vasta kahdeksanvuotias. 

"Mikään muu ei ole vialla kropassani. Kuten voit vain kuvitella, nuorelle tytölle hiuksien tippuminen johti vakavaan itsetunnon romahtamiseen. Kärsin paljon kiusaamisesta ja en ikinä uskonut tuntevani itseäni kauniiksi. Sitten tapasin Bryanin. En ole ikinä tuntenut itseäni niin itsevarmaksi ja kauniiksi, kun minä tunnen itseni hänen rinnallaan. 

Hän näytti minulle, että ihmiset eivät rakasta minua hiuksieni vuoksi. " 

Monet ovat ylistäneet naisen rohkeutta ja liittäneet Facebookissa omia kokemuksiaan kommentteihin. 

Lue myös: 28 merkkiä jotka kertovat, että teidän on aika mennä naimisiin

Lähde: Love What Matters 

Arvostele artikkeli

Kilpailut

Uusimmat