Kuva: Fotolia

Syyt, jotka saavat ihmiset rakastumaan kumppaneihinsa uudelleen ja uudelleen

30.10.2017 16:15 - Katariina Auvinen

Nyt ei puhuta kukista ja suklaasta, mutta ne voivat auttaa asiaa.

Pitkässä suhteessa on joskus vaikea pitää kipinää yllä. Huffington Post -julkaisu kysyi aivan tavallisilta ihmisiltä, mitkä asiat saavat heidät rakastumaan kumppaniinsa yhä uudelleen ja uudelleen. 

1. Kumppani tarkistaa, että olet päässyt turvallisesti perille
"Joudun matkustamaan paljon työni puolesta, ja joskus työ vie minut maailmalle. Vaikka olemme olleet 25 vuotta yhdessä, vaimoni tarkistaa aina, että olen päässyt turvallisesti perille. Joskus pienimmät muistamiset, ovat niitä isoimpia." 

2. Kumppanisi todella tietää, miten päivästäsi tulee parempi
"Kukapa ei rakastaisi parrakasta miestä? Mikä tärkeintä, kumppanini tietää aina mitä tarvitsen. Olipa se sitten kuuntelijaa tai lämmintä ateriaa odottamassa kotona. Hän tietää mikä parantaa huonoimmankin päivän." 

3. Hän todella hyväksyy minut sellaisena kuin olen
"Hän hyväksyy ja rakastaa minua juuri sellaisena kuin olen. Se on maailman kaunein asia." 

4. Kumppani saa sinut nauramaan
"Se, mikä saa minut rakastumaan mieheeni uudestaan, on hänen kujeileva persoona. Hänellä on erinomainen kyky tuoda lapsenomainen ilo jokaiseen päivään, joka automaattisesti tekee minunkin päivästäni paremman." 

5. Tunnet hänen rakkautensa, vaikka ympärillä on massoittain ihmisiä 
"Se, mikä viehättää minua vaimossani, on hänen rakkautensa. Tunnen sen, vaikka ympärillämme olisi paljon ihmisiä. Kun nostan katseeni tavoittaakseni hänet, hän hymyilee minulle aina."

6. Kumppanisi on kärsivällinen
"Poikaystävälläni on aivan yliluonnollinen kärsivällisyys. Minä voin kaatua hänen käsivarsilleen varsin uupuneena, mutta tiedän hänen pysyvän järkevänä kaikissa tilanteissa." 

Lue myös: Varastaako kumppanisi aina ruokaa lautaseltasi? Ärsyttävä tapa vahvistaakin rakkautta

Lähde: Huffington Post 

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat