Kuva: AOP

Älä pidättele hajuja - ällöttävä tapa saattaakin olla parisuhteen pelastus

23.10.2017 17:45 - Reija Saarinen

Pierua jos pidättelee, saattaa olla muutakin salattavaa.

Parisuhteen toimivuuteen vaikuttavat monet asiat. Kaksikon yhteinen kemia on tietenkin suurin, mutta myös se, miten toisen kanssa voi olla.

Monen mielestä piereskely ja vessakäyttäytyminen eivät ole asioita, joita oman kumppanin kanssa haluaisi jakaa. Näyttää kuitenkin siltä, että ajatusta moisesta olisi syytä muuttaa.

Tuoreen tutkimuksen mukaan piereskelystä oman rakkaan edessä saattaa olla paljon hyötyä suhteen toimivuutta ajatellen.

Tutkimuksen mukaan keskimäärin ihminen odottaa suurin piirtein puolesta vuodesta vuoteen ennen kuin ensimmäisen kerran pieraisee kultansa edessä. Tosin on olemassa poikkeuksia, jotka hoitavat homman jo muutaman viikon tapailun jälkeen. Toki joukossa on myös niitä, jotka eivät pieraisi rakkaansa edessä koskaan.

Niin tai näin, suurin osa on kuitenkin sitä mieltä, että jos kumppanin edessä kehtaa pieraista, kertoo se siitä, että suhteessa on kaikki hyvin.

- Pieru on myös hauska asia. Kun pariskunnan osapuolet ymmärtävät toistensa huumoria, voi homman viedä ihan uudelle tasolle. Pierun tuominen esille omassa suhteessa, onkin vain pieni este, joka kannattaa ylittää. Se vahvistaa suhdetta, tutkimuksessa todetaan.

Lue myös: Miltä näyttää pieru veden alla? Hämmentävästä taidevideosta hitti

Lue myös: Välillä pierun haju riittäisi tyrmäämään jopa aikuisen miehen - tiedätkö miksi?

Lähde: Indy100

Kilpailut

Uusimmat