Kuva: Fotolia

"Niin minusta tuli Se toinen nainen" - naiset kertovat, kuinka päätyivät suhteeseen varatun kanssa

12.09.2017 21:00 - Senja Rapila - Luettu 2 680 kertaa

Aina "toiset naiset" eivät ole tietoisia siitä, että he ovat "toisia naisia".

Millaisten mutkien kautta naiset ovat päätyneet olemaan suhteessa "Se toinen nainen"? Jotkut naisista eivät välttämättä edes tiedä vaimosta tai perheestä, ennen kuin asia tulee selville ikävämmällä tavalla. Jotkut kuitenkin aloittavat suhteen tietäen, että miehellä odottaa kotona perhe.

Miten siis toiseksi naiseksi päätyy? Voit lukea naisten kertomat tarinat alapuolelta.

"Tiesin, että hän on naimisissa. Hän myöskin tiesi, että minä olin naimisissa."

"Hän tiesi, että olen naimisissa. Hän myöskin tiesi sen, että minä olin naimisissa. Olimme ystäviä ennen kuin menimme naimisiin kumppaniemme kanssa ja häiden jälkeen emme enää olleet paljoa yhteyksissä. Kymmenen vuotta myöhemmin löysin hänet Facebookista. Hän oli yhtä onneton kuin minä. Hän ei halunnut jättää vaimoaan, joten suostuin olemaan hänen toinen naisensa. Hän teki minulle kaikki ne lupaukset, että "jonain päivänä vielä". Jonkin ajan kuluttua syyllisyys kalvoi minua niin, että päätin suhteen ja kerroin siitä miehelleni - ja hänen vaimolleen."

"Kummallakaan hänen naisellaan ei ollut mitään tietoa, mitä tapahtui."

"Hän oli parisuhteessa, ei naimisissa. Hän oli toisen naisen kanssa, eikä kummallakaan meistä naisista ollut mitään tietoa toisistamme. Sitten sain sen selville, ja hän kertoi laittavansa suhteen poikki tyttöystävänsä kanssa. Uskoin hänen ensin tehneen sen, mutta hän ei sitä kuitenkaan tehnyt."

"Tiesin, että hän oli naimisissa. Ja että hänellä oli vauva."

"Aloitimme suhteemme pelkästään ystävinä. Hän oli johtavassa asemassa sijoitusyhtiössä, missä työskentelin. En ollut suoraan hänen alaisensa, mutta työskentelimme välillä yhdessä. Ensimmäisissä työbileissä join itseni hiprakkaan ja etsin vessaa. Törmäsin häneen ja kysyin, että kuka hän on. Hän vastasi, että kuka tahansa haluan hänen olevan. Myöhemmin sain tietää, että hän oli suhteessa ja että hänellä oli vauva sen naisen kanssa. Pidättelin itseäni tuon takia pitkään. Sitten kun aloitimme suhteemme, hän oli hyvin avoin "tilanteensa" kanssa. Ensin olimme ystäviä ja sitten jossain välissä ylitimme rajan ystävistä rakastajiksi. Sitten ei ollut enää paluuta entiseen. Rakastuimme."

"Tiesin, että hän oli naimisissa. Valitsin hänet silti."

"Valitsin tarkoituksella hänet. Minun täytyi löytää joku sellainen, kenellä oli yhtä paljon pelissä kuin minulla (naimisissa, lapsia). Hän oli sellainen, jonka tiesin olevan kiinnostunut minusta. Tiesin hänen olevan naimisissa, mutta epäilin vahvasti, että hän vielä pitää minusta, koska emme olleet nähneet vuosiin, mutta hän piti aina yhteyttä. Olin muuttanut takaisin kaupunkiin, missä hän ja hänen perheensä asuivat. Soitin vain yksinkertaisesti hänelle ja pyysin hänet kanssani drinksuille. Hän epäröi ensin, minun ei pitäisi ja niin edelleen. Lopulta sanoin, että älä sitten tule, ihan sama, kyse on vain drinkeistä. Hän tapasi minut myöhemmin samana iltana. Illan päätteeksi hän oli se, joka pysäytti minut, kun olin kävelemässä pois, ja suuteli minua. Parisuhteemme kesti seitsemän vuotta. Tähän päivään mennessäkään hän ei tiedä, että valitsin hänet tarkoituksella."

Lähde: Huffington Post

Lue myös: Hätkähdyttävän monet käyttävät deittisovelluksia vielä parisuhteessa - uusi tutkimus paljastaa

Lue myös: Eikö hän ole päässyt vielä yli entisestä kumppanistaan? 3 varoittavaa merkkiä paljastavat

Lue myös: Tuntuuko, että tarpeitasi ei huomioida? Opi asettamaan rajat ihmissuhteissasi

Arvostele artikkeli

Kilpailut

Uusimmat