Kuva: Fotolia

Ryhmäkuvat ja vessaselfiet – yleisimmät mokat deittiprofiileissa koottiin yhteen

28.07.2017 21:45 - Emmi Moilanen

Otos ystävän kanssa ei välttämättä ole se paras vaihtoehto profiilikuvaksi.

Nettideittailussa monipuolinen ja selkeä profiili on ensiarvoisen tärkeää, sillä sen avulla annat itsestäsi ensimmäisen vaikutelman potentiaalisille deittikumppaneillesi. Kannattaakin siis kiinnittää huomiota siihen, millaisen profiilin itselleen luo. On olemassa muutama seikka, joihin tulisi erityisesti kiinnittää huomiota.

Independent kokosi listan yleisimmistä virheistä, jotka saattavat huomaamattasi laskea profiilisi suosiota nettideittaillessa.

1. Tyhjä tekstikenttä profiilikuvan alla

Jos olet nähnyt paljon vaivaa hyvien profiilikuvien ottamiseen, työ voi olla hukkaan heitettyä aikaa siinä vaiheessa, jos et ole kirjoittanut profiilisi mitään lisää itsestäsi. Deittikumppaneiden on vaikea aloittaa keskustelua, jos he eivät saa kuvien lisäksi mitään muuta tarttumapintaa siitä, millainen olet ihmisenä.

2. Vessassa otetut peiliselfiet

Peilin kautta otetut kuvat harvoin korostavat parhaita puoliasi, sillä salamavalo voi syödä leijonan osan kuvasta ja peilin pinnassa olevat tahrat saavat kuvan näyttämään suttuiselta. Toiseksi, ei ole mukavaa katsella taustalla näkyviä pisuaareja tai vessanpönttöjä.

3. Ryhmäkuva profiilikuvana

Vaikka kuva olisi osaltasi erityisen onnistunut, ryhmäkuva ei aina ole se paras valinta ensimmäiseksi profiilikuvaksi. Profiiliasi selaavat henkilöt eivät nimittäin saa heti selkeää käsitystä siitä, kuka kuvasta on se tyyppi, joka on hakemassa seuraa. Tämä lisää riskiä siitä, että kuvasi ja profiilisi ohitetaan vain olan kohautuksella.

4. Sanojen korvaaminen emojien avulla

Kirjoitusten maustaminen muutamalla emojilla on vain hauskaa, mutta kun kerrot koko elämäntarinasi niiden avulla, voi profiiliasi selaaville henkilöille tulla tulkintavaikeuksia. Emojeilla keskusteleminen on välillä virkistävää, mutta tämä toimii parhaiten kaveripiirin keskuudessa. Tässä tilanteessa henkilöt tuntevat toisensa jo hyvin ja ymmärtävät paremmin, mihin tilanteisiin ja tapahtumiin emojeilla viitataan.

5. Kirjoitusvirheet

Parhaimmillekin kirjoittajille lipsahtaa virhe tekstin joukkoon aina silloin tällöin, mutta jos profiilisi vilisee kirjoitusvirheitä, voi se olla tekijä, jonka takia profiilisi ei saa ansaitsemaansa huomiota deittimarkkinoilla. Tarkista kirjoittamasi teksti ainakin kerran, ennen kuin julkaiset sen profiilissasi.

Lue myös: 5 kuvaa ja avoimet hiukset - vinkit, joilla teet nettideittiprofiilistasi mahdollisimman suositun

Lue myös: Kannattaako deittailua enää jatkaa? Lue varmat merkit, jotka kannustavat siirtymään eteenpäin

Lähde: Independet

Kilpailut

Uusimmat