Kuva: Fotolia

Vuoden 2017 suosituimmat häätrendit selvillä - katso villitykset, joihin hurahdetaan nyt eniten!

12.05.2017 14:45 - Senni Loikala

Mitä kauden morsiamet ja sulhaset toivovat hääpäivältään esimerkiksi tyylinsä ja tarjoiluiden osalta? Katso vastaukset tuoreesta selvityksestä.

Monet häitään suunnittelevat pariskunnat metsästävät ideoita ja inspiraatiota juhlapäiväänsä sosiaalisen median aarreaitasta. Pinterest julkaisi hiljattain hääselvityksensä tulokset, jossa kartoitettiin palvelussa eniten kiinnostusta ja suosiota herättäneet häätrendit. Katso alta, millaisiin trendeihin nykymorsiamet ja -sulhaset ovat hurahtaneet. 

1) Putouskakut

Monet tulevat morsiamet ja sulhaset valitsevat hääkakukseen erittäin trendikkään putouskakun, joka on vapaa suomennos kakun englanninkielisestä nimestä "drip cake."

Putouskakkujen ideana on, että kuorrute valuu putousmaisesti alas herkun sivuilta. Tämä saa kakun näyttämään niin vastustamattomalta, että siihen tekisi mieli iskeä heti hampaansa.

(kuva: YouTube)

2) Olkapäät paljastavat hihalliset morsiuspuvut

Nyt yhä useampi morsian astelee alttarille morsiuspuvussa, jonka hihat jättävät olkapäät paljaiksi. Hihat voivat olla lyhyet tai pitkät, mutta kyseisessä häämekkomallissa ne ovat niin alhaalla, että olkapäät pääsevät kauniisti esille.

3) Taco-noutopöydät

Nykymorsiamet ja -sulhaset toivovat hääruoaltaan rentoutta. Erityisen suosituiksi ovat nousseet niin sanotut ”taco-baarit” eli buffet-tyyliset noutopöydät, joista kukin voi käydä itse kokoamassa oman herkullisen taco-ateriansa.

4) Häämatka Uuteen-Seelantiin

Rakastavaisten yhdeksi trendikkäimmäksi häämatkakohteeksi on noussut Uusi-Seelanti. Tyynen valtameren lounaisosassa sijaitsevalla saarivaltiolla lempi leiskuu, ovathan jo pelkät maisemat täydellisiä rakkaudentäyteiselle seikkailulle.

5) Vihkitatuoinnit

Vaikka perinteiset vihkisormukset pitävät toki yhä pintansa, niin rinkulan korvaavista tatuoinneista on tullut erittäin suosittuja. Tällöin niin morsian kuin sulhanen ikuistavat iholleen samanlaiset kuvat, jotka symboloivat heidän ikuista rakkauttaan.

6) Sininen puku sulhasella

Ulkoiseen olemukseen panostaminen ei luonnollisesti ole morsianten yksinoikeus. Monet nykysulhaset viimeistelevät tyylinsä jokaista yksityiskohtaa myöten. Yhä useampi sulhanen vannoo ikuista rakkauttaan alttarilla siniseen pukuun pukeutuneena, mikä tuo virkistävää vaihtelua mustaan tai harmaaseen pukutyyliin.

7) Marjahuulet

Yksi kauden suosituimmista häämeikkitrendeistä ovat niin sanotut ”marjahuulet”, joissa huulipunan sävyksi valitaan intensiivinen ja näyttävä marjaisa väri. Onko sinustakin helppoa ymmärtää, miksi niin monet tulevat morsiamet vannovat lumoavien marjahuulten nimeen?

8) Statement-korvakorut

Statement-korvakorut, eli erittäin suuret ja näyttävät korvakorut, kuuluvat tämänhetken suosituimpiin hääkorutrendeihin. Monet morsiamet valitsevat jättimäiset korukaunottaret korviinsa tekemään hääpäivän tyylistään rohkean juhlavan.

Nettikaupat pursuavat erilaisia vaihtoehtoja häihin sopivista statement-korvakoruista. (kuva: Erickson Beamon -verkkokauppa)

9) Vaaleanpunainen luomiväri

Morsiamet suunnittelevat häämeikkiään yleensä pitkään ammattilaisen kanssa. Yhä useampi häitään suunnitteleva morsian on ihastunut vaaleanpunaiseen silmämeikkiin. Parhaimmillaan pinkit silmäluomet tuovat morsiamen häätyyliin kesäisyyttä, raikkautta ja säteilyä.

10) Luonnolliselta näyttävä hiustyyli

Nykymorsiamet eivät tahdo satoja hiuspinnejä ja spray-purkillista hiuslakkaa hääkampaukseensa. Sen sijaan luonnollisuus on noussut morsianten ykköshiustrendiksi. Toki täytyy muistaa, että luonnolliselta näyttävä tyyli vaatii usein erittäin tarkkaa työtä. Onneksi lopputulos palkitsee.

Millainen morsian sinusta kuoriutuisi horoskooppimerkkisi perusteella? Pääset lukemaan tästä!

Lähde: Independent.ie

Lue myös: Itkuisasta hääkuvasta tuli valtava nettihitti - pystytkö katsomaan liikuttumatta?

Kilpailut

Uusimmat