Kuva: Fotolia

Epäonnea nettideittailussa? 4 seikkaa, jotka hidastavat rakkauden löytymistä deittisovelluksista

03.08.2016 12:15 - Emmi Moilanen

Deittisovellusten ja -nettisivustojen viidakossa seikkaillessa kannattaa muistaa, että usein vasta kasvokkain tavatessa varmistuu siitä, onko ilmassa todella kemiaa.

Elite Daily -sivusto listasi harhaanjohtavat seikat, jotka voivat hidastaa sielunkumppanin löytymistä nettideittien avulla. Katso alta kohdat, jotka tulisi pitää mielessä treffiseuraa etsiessä deittisovelluksen kautta.

1. Tunnet vain mielikuvan, et todellista ihmistä

Näytön välityksellä hän saattaa vaikuttaa potentiaaliselta seurustelukumppanilta. Muista kuitenkin, että henkilö, jonka kanssa keskustelet, esittelee sosiaalisessa mediassa todennäköisesti vain elämänsä kohokohtia. Nämä parhaat palat hänen elämästään ovat usein niitä piirteitä, jotka kiinnittävät deittiviidakossa huomiosi juuri häneen. Ennen kuin tapaatte todellisessa elämässä, et voi olla varma, että välillänne todella on kemiaa.

2. Liiallinen matchien määrä

Kun treffikumppaniehdokkaita on saatavilla liikaa, se yleensä vain mutkistaa asioita ja hidastaa päätöksen tekoa. Jos keskustelu on vireillä liian monen henkilön kanssa yhtä aikaa, saatat tietämättäsi ohittaa todellisen helmen vain sen takia, että huomiosi harhautui pois hänestä viihdyttäessäsi samalla myös kymmentä muuta sovelluksen kautta muodostunutta pariasi.

3. Sovellukset tekevät sitoutumisesta vaikeaa

Mobiilisovelluksien kautta treffiseuraa etsiessä sen oikean löytämistä voi hidastaa myös se, että valikoiman määrä tuntuu olevan loputon. Nälkä voi niin sanotusti kasvaa syödessä. Sen sijaan, että todella vaivautuisit tutustumaan ihmisiin, saatat jatkaa selailua tuntikausia vain odottaen, että jotakin parempaa saattaa vielä ilmestyä kohdallesi.

4. Epärealistiset odotukset

Tutustuminen älypuhelimien näyttöä tuijottaen aiheuttaa helposti väärinymmärryksiä, sekä voi luoda keskustelukumppanista epärealistisia odotuksia. Kiinnostavan ihmisen kanssa kasvokkain tapaaminen kannattaa melko aikaisessa vaiheessa tutustumista. Sopimalla tapaamisen ajoissa estät myös itseäsi muodostamasta liiallisia odotuksia uutta ihmistä ja treffejänne kohtaan.

Lähde: Elite Daily

Lue myös: Nettideittailu mielessä? 10 sanaa joilla saat vastakkaisen sukupuolen mielenkiinnon heräämään

Kilpailut

Uusimmat