Kuva: AOP / Tomi Natri

Sini Sabotage järkyttyi kommentista, jonka Maria Veitola heitti hänelle suorassa lähetyksessä: "Se oli niin traumatisoivaa"

09.03.2023 14:15 - Iiro Myllymäki

Räppäri kertoo, että Veitola kommentoi hänen esiintymistään Tähdet, tähdet -ohjelmassa vuosia sitten tavalla, joka sai hänet järkyttymään.

Räppäri Sini Sabotage ja tv-persoona Sergey Hilman puhuvat Cheers to Ugly Me -podcastinsa uudessa jaksossa somekohusta, joka nousi toimittaja-juontaja Maria Veitolan Instagram-päivityksestä aiemmin tällä viikolla. Veitola julkaisi lomakuvia, joissa hän matki Kardashian-perheen poseerauksia. Osa koki päivityksen muita naisia alaspäin painavana, ja esimerkiksi mediapersoona Iida Ketola otti aiheeseen painokkaasti kantaa.

Myöskään Hilmanin ja Sini Sabotagen mielestä Veitolan päivitys ei edusta aitoa feminismiä, jossa tuetaan toisia naisia ja heidän itseilmaisuaan.

- On tekopyhintä ikinä, että väität olevasi feministi, mutta tekemäsi jutut eivät ole feminismiä millään tasolla, Sini Sabotage sanoo.

- Se oli paska läppä. En nauranut, Hilman toteaa Veitolan Instagram-päivityksestä.

Maria Veitola (kuva: AOP)

Tässä yhteydessä Sini Sabotage muistelee omakohtaista kokemusta Veitolan kanssa. Hän oli mukana yhdessä Tähdet, tähdet -ohjelman jaksossa vuonna 2015. Teemana oli rap, ja Veitola toimi ohjelmassa tuomarina. Sabotage oli pestattu ohjelmassa kilpailleen Laura Voutilaisen mentoriksi, ja räppäri opetti Voutilaista esittämään hänen Levikset repee -hittiään. Kaksikko esitti kappaleen yhdessä suorassa lähetyksessä. Sini Sabotage järkyttyi Veitolan kommentista, jonka tämä laukoi esityksen jälkeen.

- En muista sanatarkkaan, miten se meni, mutta hän sanoi jotenkin, että Laura Voutilainen on paljon parempi räppäämään kuin Sini Sabotage, nainen muistelee.

Iltalehti uutisoi kyseisestä jaksosta ja kirjoitti kyseisen kommentin auki juttuunsa.

- Ehkä myös pieni pelko oli, että jos tämä olisi battle (kaksintaistelu), mitä jos Laura räppää Sinin suohon. Tämä ei ollut battle, mutta, Laura, sä silti saatoit olla kovempi kuin biisin alkuperäisesittäjä, Veitola sanoi Iltalehden mukaan.

Räppäri ihmettelee, miten Veitola asetti hänet ja Voutilaisen kilpailuasemaan, vaikka hän oli vain auttamassa Voutilaista.

- Olin siellä nostattamassa ja tsemppaamassa Lauraa. Mitä teet ensimmäisenä? Laitat meidät kilpailuasetelmaan, vaikka emme kilpaile keskenään, Sabotage sanoo podcastjaksossa.

- Loistavaa feminismiä, Hilman toteaa.

- Eikös olekin? Ja yhtäkään jäbää ei [jaksossa] vertailtu keskenään. Kaksi muuta tuomaria alkoi myös heti komppaamaan Mariaa, Sini Sabotage sanoo.

Nainen muistaa vieläkin, miten järkyttynyt hän oli tilanteen jälkeen.

- Muistan aina, kun kävelin lavalta pois ja olin aivan sokissa. En ymmärtänyt, miten tämä voidaan kääntää tällaiseksi. Kaikki olivat takahuoneessa monttu auki, että ”mitä vittua täällä tapahtuu”. Se oli niin traumatisoivaa.

Sini Sabotage ja Sergey Hilman luotsaavat Cheers to Ugly Me -podcastia. (kuva: Sara Taussi)

Sini Sabotage toteaa painokkaasti, että hän on ehdottomasti kyvykkäämpi räppäri kuin Laura Voutilainen, jolla rapkokemusta ei juuri ole.

- Maria Veitolallekin terveisiä, että Laura Voutilainen on valovuoden parempi artisti kuin minä. Hän on parempi laulaja ja musikaalisesti parempi, mutta vittu hän ei osaa räpätä paremmin kuin minä. Jos sinun mielestäsi Laura Voutilainen räppää paremmin kuin minä, et tiedä räpistä mitään, nainen jyrähtää.

Sergey Hilmanin mielestä Veitola on asiasta anteeksipyynnön velkaa Sinille.

Koko jakson voi kuunnella alta tai Podplaysta.

Lue myös: Maria Veitolan julkaisu nostatti someraivon - "Itsensä nostamista nättejä tyttöjä polkemalla"

Lue myös: Sini Sabotagelle järjestetty synttäriyllätys meni pieleen - pettyi pahasti ystävien valitsemaan juhlakohteeseen

Lähde: Iltalehti

Voice.fi, Radio Nova ja Podplay kuuluvat Bauer Mediaan.

Kilpailut

Uusimmat