Kuva: Hanna-Maria Grönlund

Haloo Helsingin Elli on astunut keikoille itku kurkussa: "Suoraan erokriisistä lavalle"

09.09.2021 18:45 - Iiro Myllymäki

Elli Haloo kertoo Sadun sunnuntaivieras -podcastissa, että edes itkukohtaus ei haittaa keikoilla esiintyessä.

Perjantaina 10. syyskuuta uuden albumin julkaiseva Haloo Helsinki on ollut kasassa jo 15 vuoden ajan. Tuona aikana bändi on kiertänyt ahkerasti Suomen keikkapaikkoja ja festarilavoja ja tehnyt jopa areenakeikan Tallinnassa. Bändiltä on tiedossa uran ensimmäinen stadionkeikka ensi kesänä.

Yhtyeen laulaja ja basisti Elli Haloo kertoo Sadun sunnuntaivieras -podcastissa, että joskus lavalle on ollut vaikea nousta henkilökohtaisen elämän myllerrysten takia.

- Näin on ollut monta kertaa. Muistan, kun menin suoraan jostain hirveästä erokriisistä lavalle, että okei, menet sinne vaan, älä vollota, Elli muistelee Satu Kotosen haastattelussa.

Tällainen kuuluu Ellin mielestä elämään, ja yllättäviä asioita saattaa ilmaantua milloin vain silmänräpäyksessä.

- Siihen on tottunut, että elämä on ylä- ja alamäkeä, Elli sanoo.

Haloo Helsingin Älä pelkää elämää -albumi pitää sisällään muun muassa jättihitin Piilotan mun kyyneleet. (kuva: Marek Saboga)

Yhtyeen kappaleet sanoittava Elli ei myöskään pelkää näyttää tunteitaan lavalla. Hän kokee, että keikoilla pystyy purkamaan omia tunteita ja on hyvillään tästä mahdollisuudesta ammatissaan.

- Jos lavalla tulee itkukohtaus, niin kuin on joskus tullutkin, ei se siihen kaadu. Siellä on ihana yleisö, joka tsemppaa eteenpäin. Inhimillisyys ennen kaikkea missä tahansa asiassa, Elli sanoo.

Sadun sunnuntaivieras -haastattelussa Elli Haloo ja kitaristi Leo Hakanen myös muistelevat bändin alkutaipaletta ja kertovat esimerkiksi mielipiteensä Abban paluusta. Voit kuunnella koko haastattelun Podplay-palvelusta tästä linkistä.

Lue myös: Haloo Helsinki käytti keikkatauon uuden albumin valmisteluun - "Vuorovaikutusta on kaivannut paljon"

Lue myös: IL selvitti parhaiten festarikeikasta tienaavat suomalaisartistit - 50 000:n kerhossa neljä tähteä

Voice.fi, Iskelmä, Radio Nova, SuomiRock ja Podplay kuuluvat Bauer Mediaan.

Kilpailut

Uusimmat